Sječanj 2009. - - Dobro jutro Hrvatska -

Go down

Sječanj 2009. - - Dobro jutro Hrvatska - Empty Sječanj 2009. - - Dobro jutro Hrvatska -

Postaj  Vladimir Andreev on 26/5/2009, 17:53

Dragi sugrađani i sugrađanke eHrvatske,
Prvenstveno se želim zahvaliti svima Vama koji ste izašli na predsjedničke izbore i obavili svoju građansku dužnost. Želim se zahvaliti biračima na ukazanom povjerenju. Posebno se želim zahvaliti clanovima HDS-a, HLD-a i HSR-a, primite iskrene čestitke povodom Vaše velike pobjede na izborima za Predsjednika Hrvatske. Ponosan sam na zrelost hrvatske demokracije.
Također se želim zahvaliti svim političkim suparnicima na "korektnoj predizbornoj kampanji".

Hrvatsku smo svi zajedno stvarali, svi hrvatski državljani pa i oni koji nisu Hrvati, što se toga tiče, zaslužni su svi, bez obzira gdje živjeli.
Imamo strateške ciljeve koje moramo ostvariti.
Za sada mogu reći da smo ostvarili nešto što bi smo mogli nazvati hrvatski san. Dobili smo drzavu, izveli je na pravi put i stvorili jedan prepoznatljiv međunarodni brend. Očuvali smo Hrvatski teritorij i ustrajat ćemo i dalje na tom.

Pred nama je razdoblje u kojem moramo pokazati zajedništvo, raditi na dobrobit Hrvatske. Pozivam sve Vas građane, poduzetnike, iseljenike... da radimo na razvitku Domovine, promociji, prijateljskim odnosima...

Znamo kako želimo živjeti, koliko želimo da nam bude bolje, svima zajedno da nam bude bolje i to je osnova na kojoj cu raditi u ovom mandatu, zajedno sa Vama.

Split1700
Predsjednik Republike Hrvatske

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.