Travanj 2009. - ***HDS-ov pogled u budućnost***

Go down

Travanj 2009. - ***HDS-ov pogled u budućnost*** Empty Travanj 2009. - ***HDS-ov pogled u budućnost***

Postaj  InChY on 3/6/2009, 22:59

Kao što je većina javnosti upoznata, naša vodeća stranka, HDS, je promjenila vodstvo. Dobili smo novog predsjednika, reorganizirali smo stranku i krećemo u nove pobjede.

Znamo da je povjerenje u našu stranku proteklim događajima malo poljuljano, no HDS je jaka stranka i to nas samo čini jačima. Stranka se okrenula budućnosti, novim ljudima i puni entuzijazma gledamo u budućnost.

Stranka je dobila novo vodstvo, pa je sad predsjednik stranke rocker-ma, tajnik stranke je Markisim Dart, a predsjednik kluba zastupnika je i dalje elessar1977.

Isto tako, unutarstranačke dužnosti su podjeljene mladim i aktivnim igračima punim entuzijazma i ideja za unaprijeđenje rada stranke i foruma. Stranka stoga poziva sve voljne i željne rada u HDSu, da se prijave u našu stranku, potom prijave na forum i postanu dio jedne velike HDSove obitelji. Trenutno nas je na forumu aktivno 35-40, što je jako velika brojka i ponosni smo na sve svoje članove.

Kako se stranka reorganizirala, svi kongresni kandidati su uplatili 5 golda na TajnistvoHDS-a, te će u slučaju njihovog dobivanja kongresnog mjesta taj novac ići u Hrvatsku Narodnu Banku.

Sve članove HDS-a stranka poziva da dobrovoljno doniraju određena sredstva za funkcioniranje stranke, kojima je svrha osigurati samofinanciranje stranke u roku od mjesec dana. Donacije isto tako primamo na Tajnistvo HDS-a u goldu i HRK, te još postoji mogućnost doniranja moving ticketa za potrebe izbora ukoliko ste voljni ili imate moving ticket firmu, pa tako želite pomoći našoj stranci da postane bolja i jača.

Donacije ćemo primati koliko god bude netko voljan pomoći stranci, a o količini prikupljenog novca ovisi koju tvrtku i u kojem sektoru će stranka otvoriti. Ukoliko akcija bude uspješna, a već su neka sredstva prikupljena, stranka više novaca neće trebati, a konačni cilj samo ovisi o nama.

U sljedećem članku ćemo predstaviti svoje kandidate za kongres po regijama, a taj članak očekujte 24.04.2009.

Toliko od nas za večeras. za Tajnistvo HDS-a, predsjenik HDS-a rocker-ma
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

Korisnički profil

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.