eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lipanj 2009. - ***MRTVI SE BROJE NA KRAJU***

Go down

Lipanj 2009. - ***MRTVI SE BROJE NA KRAJU*** Empty Lipanj 2009. - ***MRTVI SE BROJE NA KRAJU***

Postaj  Vladimir Andreev 24/6/2009, 10:55

Dragi građani eRH,

Nisam osjećao potrebu pisati članak i javno izlagati službeno stajalište vrha RH...do večeras (jutros).
Prvenstveno nisam imao, gledajući svakojake članke i komentare koji su se vrtili zbog jedne izgubljenje bitke za Vojvodinu. Gledam i čudim se čudom..ko da smo Slavoniju izgubili... Država ne živi od spekulacija, kao ni spekulacije od države.

U igri svakoj, pa tako i ovoj, sudionici gube..dobivaju.. To je tako normalno, jer da nije toga, koja bi bila poanta igre?

Mislim da niti jedan Mađar ne bi igrao ovu igru kad bi znao da će Rumunji dobivati sve bitke, al nakon nekog vremena više ne bi niti Rumunji, jer pobjeda sama po sebi ne znači nista bez prethodnog ili budućeg poraza.

Gubitak je IZAZOV, POTICAJ, a ne pičkoplaćenje po člancima.. tipa kako ćemo dalje..sve je gotovo..odlazim....ja neću.. Pa dečki..najlakše je biti heroj u dobivenoj bitci, al najčasnije u izgubljenoj podignute glave, s vecim poštivanjem protivnika i kvalitenijom pripremom za buduće sukobe.

Moje čestitke Mađarima na jučerašnjoj dobivenoj bitci za Vojvodinu. Iskoristili su što se dalo iskoristiti.. i to je to.. iz poraza treba uciti, a ne osuđivati ga..E sad nekoliko važnih obavijesti o novonastaloj situaciji..

Vojvodina je napadnuta da bi se blokiralo Mađare od daljnjih napada na hrvatske neoriginalne teritorije (E. i W. Serbia, Raska, Beograd).

U slucaju da Mađari zadrže Vojvodinu ovim napadom ćemo ih spriječiti da se šire dalje. Cilj Mađarske je da preda Vojvodinu u RWu Srbima tako da našu bitku za Vojvodinu koristite kao trening rat.

Na zakonima možete vidjeti da se izglašava proglašavanje rata Srbiji kako bi vratili svoju regiju, Vojvodinu.

Znači, ne borite se više nego što bi se borili u trening ratu, držite wellness na maximumu i čekajte novi eRep dan. Sutra (24.06) se NE BORITE dok ne izađe službena zapovijed mene ili Ministarstva Obrane (link na novine Hrvatski Vojnik).

Članak s kandidatima za kongresne izbore i svim potrebnim uputama vezanim za kongresne izbore ce također izaći sutra (24.06).


IVAN RADMAN
Predsjednik RH

+++vote-shout da svi vide obavijest+++

Vladimir Andreev

Broj postova : 194
Join date : 12.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.