eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sijecanj 2010. - DUGA NOĆ - TO SPRIJEČEN

Go down

Sijecanj 2010. - DUGA NOĆ - TO SPRIJEČEN Empty Sijecanj 2010. - DUGA NOĆ - TO SPRIJEČEN

Postaj  moretousic 17/1/2010, 14:10

DUGA NOĆ - TO SPRIJEČEN

B29e0421d9b421294f15ec8a21852643_150x150


Dragi članovi, simpatizeri i svi ostali.

Kao što ste vidjeli sinoć je ozbiljno pokušan TO HDSa, koji na sreću nije uspio. TO je počeo oko 2 ujutro kada su skoro svi hrvatski glasači već glasali. Sreća u nesreći je bila što je vojska imala akciju u 8 ujutro, te je po naređenju Predsjednika, iznimno u ovoj kriznoj situaciji dala svoj doprinos unutrašnjoj politici. Ovim putem veliko HVALA svima koji su pomogli u spašavanju HDS-a, a posebno našem predsjedniku GP.1 koji je odmah upozorio javnost i vojsku na TO. Najveće HVALA ide svim članovima koji su do kasno u noć (ili rano ujutro) pratili situaciju i bili ključni u obrani HDS-a. Posebno nas veseli podrška i pomoć ostalih hrvatskih stranka. HVALA i Vama te se nadamo da ćemo uspješno surađivati sa svima. Već jednom je TO HDSa bio uvod u PTO eHrvatske od strane eSrba. Nadajmo se da je taj plan ovaj put propao, ali treba imati na umu koliku mašineriju glasova ima taj fantom koji je pokušao TO. Dakle, oprez na kongresnim izborima. I više od opreza. Glasajte po službenim uputama da nas ne bi ponovno uhvatili na spavanju


Pobjedu je odnio na kraju naš službeni kandidat tripl3. Ta pobjeda označava početak nove ere u HDSu, ali o tome će više on u sljedećem broju Glasnika.


Što se tiče samog Glasnika HDS-a tu će nastupiti velike promjene. Namjera nam je pretvoriti Glasnik u prave novine, te iskoristiti njegov puni potencijal. I o tome više u sljedećim izdanjima. Za sada Vam mogu samo savjetovati da se pretplatite, jer Vas očekuje puno zanimljivog sadržaja.


Za početak je odlučeno da Glasnik HDS-a raspiše natječaj za sve novinare i one koji to žele postati. Pozivam Vas sve da napišete članak i do 29.01.2010. ga pošaljete na glasnik_hds_a@yahoo.com. Nagrada je 50 HRK i objavljivanje potpisanog članka u Glasniku, a ako nas neki članak baš obori s nogu autoru će biti ponuđeno pisanje kolumne u Glasniku. Poželjno je da tema članka bude politička, ali nije obavezno. Članke u kojima se vrijeđa ili optužuje nećemo uopće uzeti u obzir.


Noć je bila duga, a san kratak. Većina nas je nenaspavana, ali smo svejedno spremni za rad. Za kraj pozivam sve članove da se aktivno priključe radu stranke. Posjetite naš stranački forum i dođite na naš chat.U ime vodstva HDS-a, tajnik HDSa srdant

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.