eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sijecanj 2010. - ***Izbori za kongres***

Go down

Sijecanj 2010. - ***Izbori za kongres*** Empty Sijecanj 2010. - ***Izbori za kongres***

Postaj  moretousic 17/1/2010, 14:14

***Izbori za kongres***

Dragi HSP-ovci,

ovaj članak je u vezi kongresnih izbora. HSP svakim kongresnim izborima dobiva sve više zastupničkih mjesta. Kao takva stranka, ne možemo si priuštiti da neki koji uđu u kongres preko HSP-a ne znaju ništa i blate stranku. Upravo zbog toga će biti kao i svaki put do sada lista službenih kandidata, a to će biti oni za koje vijeće HSP-a smatra da su dovoljno napravili za stranku i da se razumiju u politiku, za koje možemo reći sa sigurnošću da neće raditi neke gluposti i predlagati glupe zakone. Sodom je napisao na forumu upute kao postati službeni kandidat HSP-a i upute kako odraditi mandat. I vjerujte mi, nije teško.

Ja sam ušao u kongres još kao mladi član stranke. Ušao sam zahvaljujući svojem trudu i aktivnosti kako na forumu, tako i na chatu, razumjevanjem u politiku i predlaganjem te iznošenjem novih ideja. Većina vas me ne zna, ali zato me svi na chatu dobro znaju, kakav sam i što sam radio za stranku, koliko sam aktivan i zbog čega sam postao predsjednik stranke i dobio njihovu podršku.


****************************************


Upute kako postati službeni kandidat i kako se ponašati za vrijeme mandata:

1. Počni dolaziti na chat, registriraj se na forumu, upoznaj stalne članove stranke, sudjeluj u raspravama i iznosi svoje stavove i razmišljanja o događajima koju su bili i koji su sad aktualni u eSvijetu.
2. Nakon toga kandidiraš se prvo na forumu.
3. Čekaš da se sazove sjednica HSP vijeća na kojem oni odlučuju gdje i tko će se kandidirati i boriti za HSP.
4. U slučaju da si odabran onda radiš onako kako ti je vijeće napisalo u uputama i seliš se tamo gdje ti oni kažu.
5. U slučaju da si ušao u sabor 5 golda od medalje šaljes na HSP riznicu.
6. Registriraš se na www.edomovina.com forumu i aktivno sudjeluješ u raspravama.
7. Za svaki zakon se konzultiraš sa predsjednikom ili vijećem i napišeš na forumu HSPa što se želi postići tim zakonom i svoje mišljenje, tako da i drugi članovi HSPa sudjeluju u donošenju odluka.
8. U slučaju nekog ozbiljnijeg prijedloga u kongresu tipa impich ili drastične promjene poreza čekaš naredbu HSP vijeća i po njihovoj uputi glasati za Yes ili NO.
9. Ne predlaži glupe zakone.
10. Ne biti pasivni kongresmen.
11. U slučaju da si izašao iz kongresa ili ušao u drugu stranku prije isteka mandata ide se na crnu listu HSP-a, slijedi ban sa foruma i kanala, te se HSP javno odriče preko novina tebe kao člana stranke.
12. Ako je sve prošlo u najboljem redu, popij koju ljutu na naš račun i računaj na to da ćeš sigurno imati podršku stranke za sljedeće izbore


****************************************

Iskreno se nadam da ćete poslušati ove savjete i raditi ono što HSP očekuje od vas. U slučaju da se želite uključiti u rad stranke, sudjelovati u raspravama i upoznati naše društvo koje je dovelo HSP do toga gdje sada jeste u Hrvatskoj, pozivam sve članove da dođu na naš forum, kao i sve vas koji se niste još uključili u rad HSP-a da dođete. Ovdje su vam linkovi do foruma i chata, kao i do HSP portala. Također možete i meni osobno poslati poruku ako vas nešto zanima u vezi stranke ili imate bilo kakvo pitanje.


Forum HSPa
HSP chat kanal #eHSP
HSP PORTAL

To je za sada sve.
Lijep pozdrav.
Predsjednik HSPa,
Kicho.


▀ ▄▀ ▄▀ ▄ eHSP ▀ ▄▀ ▄▀ ▄

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.