eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studeni 2009. - Konstruktivne kritike o Zavodu za zapošljavanje

Go down

Studeni 2009. - Konstruktivne kritike o Zavodu za zapošljavanje Empty Studeni 2009. - Konstruktivne kritike o Zavodu za zapošljavanje

Postaj  moretousic on 20/1/2010, 23:33

Konstruktivne kritike o Zavodu za zapošljavanje

Evo već neko vrijeme nisam pisao konstruktivne kritike na račun vladajućih, više sam se posvetio kritiziranju na forumu eDomovine, ali sada ću objavit članak u igri tako da se može što prije reagirati (ako naravno bude volje vladajućih za to)

Jučer je Zavod za zapošljavanje izdao jedan članak u kojem nas upoznaje sa svojim radom i svaka ćast na tome jer je članak prije toga bio objavljen prije 5 mjeseci!!

Ja bih skrenuo pozornost na jednu naoko malu stvar, ali ta stvar ima ogromnu težinu u budućnosti eHrvatske.

Ta "mala stvar" je raspoređivanje novih igrača po sektorima - Koliko novih igrača treba u manufacture sektor, land sektor i construction sektor??

Formula produktivnosti nam govori da manufacture i construction radnik sa jednakim skillom potroši 2.8 puta manje raw materijala nego što radnik sa jednakim skillom napravi u Q4 kompaniji, tj. da potroši 2.4 puta manje raw materijala nego što land radnik napravi u Q3 tvrtki, tj. da potroši 1.8 puta manje nego što napravi land radnik u Q2 raw material tvrtki.

Dolazimo do neke brojke da trebaju 2.4 manufacture radnika da potroše onoliko koliko napravi jedan land radnik u prosjeku.

To bi značilo da bismo trebali zapošljavati 2.4 puta više manufacture i construction radnika od land radnika.

Ali ovo bi bilo za neku državu koja ima high regije i graina i wood i diamonda i oila i irona.

Ali mi imamo samo high grain i taj omjer bi trebao biti čak i veći, jer neželimo imati previše land radnika i oni bi morali onda napustiti eHrvatsku jer su nam plaće katastrofalne u tom sektoru.

Ali moramo uzeti u obzir i buduće vojnike koji trebaju imati land skill za proizvodnju irona u inozemstvu.

Ja mislim da bi omjer manufacture i construction radnika trebao biti 4 puta veći od land radnika u eHrvatskoj i da bi raspodjela novih radnika trebala izgledati ovako:

Manufacture sektor - 65 % novih igrača

Land sektor - 20 % novih igrača

Construction sektor - 15% novih igrača


Kakav je odnos danas u eHrvatskoj?

Evo baš sam komentirao jučer članak i bilo je ovako:

Manufacture sektor - 34 otvorena radna mjesta - 24,2 % novih igrača

Land sektor - 90 otvorenih radnih mjesta - 63,8 % novih igrača

Construction sektor - 17 otvorena radna mjesta - 12 % novih igrača


I to nije dobro, nemože biti više land radnika u eHR od manufacture!!

Nije ni čudo što su land plaće užasne u eHrvatskoj, to je zato jer ima previše land radnika kod nas!!

Moj je prijedlog neka se stavi jednake plaće od 1 HRK i otvori mjesta za 650 novih eBeba u manufacture sektoru, 200 mjesta u land sektoru i 150 mjesta u construction sektoru.

Iako bi bilo idealnije da se gleda koliko je aktivnih igrača u kompaniji i onda da se broj aktivnih igrača rasporedi po onom gore postotku, jer ovako bi moglo bit od 650 novih eBeba u manu sektoru možda njih 200 aktivnih, a od 200 u land sektoru možda 150 aktivnih, tko zna.

I možda bi bilo dobro svakome tko se zaposli u državnoj kompaniji još jednom poslat neku porukicu sa svim živim tutorijalima i svemu i tako povećati postotak eBeba koji će ostati sa nama u eRepubliku.

Nadam se da će se ovo brzo popraviti

Ponosan član Ekipe

dSoKre

obrazek

Šta kažu članovi Ekipe zašto su se priključili Ekipi?

Svima koji su u Ekipi želim reći da većina vas zna zašto ste tu, izabrali ste Ekipu zbog ovoga što sam napisao, ne zato što smo najbrojniji ili imamo najviše članova u Kongresu, ne zato što ste sigurni da će te i vi odmah u Kongres ili postati predsjednici, već zato što ste pošteni, što želite normalnu eHrvatsku bez krađa i lopova, želite ljude u vrhu eHrvatske iza kojih nema afera, koji pošteno i marljivo rade. Ako ste se zbog toga došli u Ekipu i ako ste jednaki kao i mi, dobrodošli ste, budite aktivni i pridonesite jačanju Ekipe kako bi cijelo eHrvatskoj bilo (još) bolje.

A vi koji niste u Ekipi, koji niste ili jeste politički aktivni, dođite u Ekipu i vidjet ćete da je ovo što govorimo/pišemo istina, pridonesite svojim idejama i prijedlozima jačanju Ekipe, kritizirajte naše ideje i recite što je loše i mi ćemo to (pokušati) ispraviti. Mi smo sami za sebe a svi su dobrodošli, jačamo Ekipu za jaču eHrvatsku, nismo stranka mi smo Ekipa.

Pružite nam podršku, priključite se Ekipi !

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.