eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svibanj 2010. - Jedna mogucnost

Go down

Svibanj 2010. - Jedna mogucnost Empty Svibanj 2010. - Jedna mogucnost

Postaj  tajnoime 13/5/2010, 02:45

Zadnji napad na LK je bio pomalo brzoplet i dogodilo se ono sto smo i ocekivali. Nikog necu da pravdam ili okrivljuje. Za ocekivati je da ima uspona i padova. Idemo dalje ! Faza B pocinje. Za sve koji racunaju sta i kako i na koji nacin odlucio sam da Vam predstavim jedan moguc plan koji bi mogao da uspije. Varijanti ima dosta pa tako nemojte misliti da je ovo ono sta cemo da napravimo. Ovo je samo JEDNA mogucnost.


Plan xx


1 DAN


eUSA DoW eSrbija i cekamo 24h uz pivo i janjetinu. Dosadu skracujemo sa niz malih bitki koje ne kostaju puno ali zbunjuju protivnika. Uglavnom trola se na sve strane i adrenalin polako raste dok mozgovi (ko ga ima) polako kuhaju pokusavajuci da dokuce sta protivnik smjera.

2 DAN


Trezori su otvoreni i vide se da je u njima sve spremno. Pocinje vadjenje i dijeljenje doticnog.

- eCroatia 1h prije DC napada eBiH i swapa teritorije koje granice sa eSrbija. Odmah nakon toga pokrece se napad na sve moguce regije. Regija Vovjodina normalno drasticno pada i stanovnici eSrbije koji su budni lupaju kao ludi ne bi li digli zid. Nakon par minuta eCroatia napada 3 regije eHungary i Prekmurje od eSlovenia.

-eRomania u isto vrijeme napada sve dostupne regije eSrbije. Ujedno vrsi napad na eBugarsku i na 2 regije eHungary.

- Kako je protivnik blokan i ne moze nish ePoland preko eSlovakia putem swapanja dolazi na granicu od eHungary i napada sve dostupne regije ukljucujuci i CH. Tu se ponavlja ista prica kao i sa eSrbija.

- eSpain napada eBrazil kao i eSA koja napada eArgentinu u zadnjoj regiji u SA.

- eGreece napada skupa sa eIsrael sve dostupne regije od eTurkey

- eCanada napada eFrance

- eUSA i eChina u isto vrijeme napadaju LK

- jos par sitnijih napada i napad na eRussia

Sta se dalje dogadja? Svi znaju sta je glavni cilj ovih napada. Medjutim dobar broj gradjana svake zemlje nece da dopusti da se izgube originalne teritorije i uprkos zapovijedima bore se za to. Dmg drain koji je pokrenuo EDEN se pokazuje uspjesan i na to odlazi oko 30% dmg Phoenixa. U napadu na LK se prije DC tanka da zid padne ispod -1M sto je relativno lako ostvariti u tom trenutku. Nakon toga svaka od napadnutih strana ima vremena da se dogovori sta i kako dalje.

Moguce je ovo:


eSrbija


A. eSrbija retreata sve regije koje su napadnute i koncentrira se samo na LK jer znaju da je kasnije ako obrane LK lako vratiti sa RW svoje originalne regije. To rade jer ne vjeruju da ce MPP moci da rijese originalne regije posto su i sami napadnuti pa se nece boriti za njih. Sjetite se da je i EDEN imao takvih problema kada se pokazalo da MPP ne mogu na vise strana.

B. eSrbija pokusava natjerati svoje gradjane da se bore samo u LK i uzdaje se u svoje MPP da ce da obrane originalne regije. Ovo je vec kockanje sa srecom al nikad se ne zna.eHungary


A. eHungary retreata sve svoje regije osim Central Hungary i koncentrira se samo na obranu iste uz nadu da ce neki od njenih MPP moci da pomognu, premda su relativno sigurni da ce je sacuvati jer je primarni napad LK. Tek ako bi LK pao EDEN bi bacio tankove na ovo. Zato i pokusavaju da sacuvaju sav svoj dmg za obranu.

B. Brane sve regije sa nadom da ce se neke obraniti jer to nije glavni cilj EDEN-a. Riskiraju rasipanje dmg i u slucaju da se krene u tankanje CH moguce da izgube glavnu regiju. Vjerojatnije je opcija A.


eSlovenia i svi ostali napadnuti clanovi Phoenixa


A. Cuvaju svoje regije i trose sav svoj dmg samo na obranu istih nadajuci se da se niko na kraju nece sjetiti da bi mogao njih napasti (uz uvjet da na kraju ostane dovoljno dmg nekome da ih napadne)

B. Neki riskiraju i salju svoje trupe ili svoj dmg u pomoc eHungary i/ili eSrbija. Malo vjerojatno al ipak je moguce.


Postotak uspjeha ovog napada je oko 60% da bi na kraju LK pao. Ukoliko bi se sve dogodilo kako je planirano sve bi eDrzave bile iscrpljene i za duzi period bi bile bez zelje da se dalje bore ili sire.


3 DAN

Ako je sve provedeno i LK je pao, tada se ide na brisanje eHungary sto je opet moguce u omjeru oko 75% i to da bi se ugasili svi MPP i ratovi sa njima. eSrbija bi takodje mogla biti obrisana ali za to je postotak uspjeha oko 40%. Da ne bi bilo zavaravanja. Ovo je moguce, ali obje zemlje su sposobne i mogu dici RW sa kojim bi u roku par dana vratile svoje teritorije. Jedini bonus za sve nas je da su ratovi zatvoreni i sama cinjenica gusta od trolonja na kraju. Sasvim je razumljivo da ista sudbina ceka i eSloveniju prema ovom planu.

4 DAN

Pocinju planovi sta i kako dalje, planira se sve i svasta ali o tome u jednoj drugoj prici. Do tada puno pozdrava svima. Vas


Apachy

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.