eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpanj 2010. - eHrvatska oslobođena - Prijeti nam PTO

Go down

Srpanj 2010. - eHrvatska oslobođena - Prijeti nam PTO Empty Srpanj 2010. - eHrvatska oslobođena - Prijeti nam PTO

Postaj  AlenDuia 12/12/2010, 15:21

615
615
eHrvatska oslobođena - Prijeti nam PTO 129 comments 5 months ago

INFO specijal, Day 977

Dragi eSugrađani,

povratili smo svoje prve regije, Istru i Kvarner, te Liku i Gorski kotar. Na ovaj smo se način ponovno vratili na kartu eSvijeta. \o/

No da ne bi bilo sve tako pozitivno pobrinuli su se admini koju su jučer ugasili naša dva RW-a koja smo pokrenuli kako bismo spasili eHrvatski Kongres. Iako smo se danas oslobodili i ponovno imamo svoju državu na žalost nitko se nije uspio kandidirati za nadolazeće kongresne izbore, što znači da sljedećih mjesec dana nećemo niti imati Kongres. To samo po sebi ne bi bilo niti tako strašno da to za sobom ne vuće jednu katastrofalnu posljedicu, a to je da će hrvatsko državljanstvo (CS) moći dobiti tko god to bude htio bez posebnog odobrenja s bilo čije strane.

Sada se vjerojatno pitate zašto smo onda uopće išli oslobađati eHrvatsku u ovome trenutku!? Odgovor je vrlo jednostavan: Srbi su već unaprijed najavili da će ovu situaciju iskoristiti za pokušaj potrpunog PTO-a eHrvatske što bi vrlo lako i učinili u bilo kojem trenutku digavši RW u Sloveniji. I nesumnjivo je da bi to napravili u trenutku kada bi njima najviše odgovaralo i davalo im najveću šansu za uspjeh. Stoga smo odlučili preuzeti inicijativu i osloboditi eHrvatsku sada kako bi nam ostalo dovoljno vremena za organiziranje obrane od PTO-a.Da bismo se mogli obraniti od PTO-a svi moramo biti maksimalno jedinstveni i nadasve dobro koordinirani u svom djelovanju. Stoga je osnovana stranka Slobodna eHrvatska, koja bi trebala biti jedina eHrvatska stranka sve dok nam prijeti opasnost od PTO-a eDomovine. Sve eHrvate pozivamo da se učlane u Slobodnu eHrvatsku. Također vas molimo da ne osnivate druge stranke, jer time slabite naše pozicije. Samo se složno i zajedničkim snagama možemo obraniti od pokušaja eSrba da preuzmu potpunu političku kontrolu nad eHrvatskom. Uzdignimo se iznad osobnih i stranačkih razmirica, nesuglasica i prepucavanja za dobrobit eHrvatske. Uvjeren sam da mi to možemo!Povratak u eHrvatsku!?

Iako je eHrvatska oslobođena većina naših firmi ostala je zarobljena u okupiranim regijama. Stoga ako već imate eHrvatski citizenship preporučamo vam da se preselite u neku od nama prijateljskih država, jer u eHrvatskoj za sada postoji deficit job offera.

Ukoliko imate citizenship neke druge zemlje molimo vas da , kada za to bude vrijeme, ponovno uzmete eHrvatsko državljanstvo. To je iznimno bitno za obranu od PTO-a.

Ukoliko pak imate izrazitu želju vratiti se u eHrvatskuovdje se možete prijaviti za besplatni ticket za preseljenje natrag u eHrvatsku. Budući da su brisanjem eHrvatske obrisani i naši ratovi sa susjedima iz okupiranih se područja možete preseliti izravno u eHrvatsku, regija Lika i Gorski kotar.

NAPOMENA: Mole se svi eHrvati zaposleni u našim firmama da rade samo 4 sata dnevno kako bi dilo dovoljno rawa da svi mogu raditi.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Asklepije
Ministar informiranjaAlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.