Lipanj 2009. - 14. Intervju - AntonyCash

Go down

Lipanj 2009. - 14. Intervju - AntonyCash Empty Lipanj 2009. - 14. Intervju - AntonyCash

Postaj  InChY on 27/6/2009, 13:28

Poštovanje dame i gospodo.
Pred vama je 14. broj Hrvatskog Intervju Lista te novi intervju naravno.
Danas možete čitati odgovore AntonyCasha.
Uživajte!


Recite nam nesto o sebi u RL.
Mlada osoba koja voli sve što vole mladi. Toliko o meni u RL.


Kako ste saznali za ovu igicu?
Vidio sam proglas Splita1700 na monitoru i vidio šansu da ostvarim snove da budem predsjednik, heheeh, šalim se. Kad sam vidio sadržaj igre odmah mi se svidjela i brzo sam se na nju ''zakačio''.


Otkud ideja za nadimak?
Pa što ti misliš odakle? Ime govori sve.


Opisite nam svoj pocetak eZivota.
Počeo sam igru kao Sebastian Sebic do banna zbog multija i zbog brojnih kritika koje sam uputio prema svima i naravno naučio puno iz tog neuspješnog starta, naravno kritiku nisam izgubio, ali više mi nikad neće pasti napamet napravit nekog multija, a to poručujem i mlađim igračima.


Sto mislite o preuzimanju nase najvece stranke od strane srba?
Sve je to dio igre i čini ovu igru jako zanimljivom, već smo ušli u monotoniju, mnogi naši građani su napustili edomovinu i trebalo nam je nešto da digne ritam igre, ali s druge strane dobili smo upozorenje koje je vrlo znakovito i loše je što nismo bili pripremljeni na njega, na žalost HDS-a nisam jedan od onih koji će odmahnuti rukom i reći da se ništa nije dogodilo i da nema opasnosti, kad je nažalost ima i ako ne budemo bili malo ozbiljniji i pametniji mogli bi izgubiti sljedeći put teritorij, a to bi bio problem.


Cujem zelite postati predsjednik eHR.Sto cete napraviti ako vas izaberu?
Prvo i osnovno što bi napravio da postanem predsjednik eHrvatske je jačanje ekonomije i promocije naše edomovine, mislim da je najvažnija stavka da se više oglašavamo na portalima, novinama, oglasima itd. Trebamo privući što više igrača i tu se možemo ugledati na eSrbe koji su privukli na takav način puno igrača, kod njih je česta pojava babyboom, a kod nas nema nekih velikih pomaka po tom pitanju.
Nakon toga borio bih se za jačanje sigurnosti naših granica i jačanju plaća naših građana, kao i bolji status naših kompanija da mogu preživjeti i ponuditi dobre i konkuretne proizvode na tržištu, zalagao bi se za češće trening war-ove i dobar odnos s susjedima, ali definitivno bi se zalagao za jaku eHrvatsku, za svakog građanina, bez obzira kojoj stranci pripadao.
Spojio bi ideje ljevice, desnice i centra i ideja bi mi bila ujedniti eHrvate u želji da budemo najuspješniji u svemu, mozda preambiciozno ali to bi mi bila želja kad bi bio predsjednik.


Kakav odnos imaju eHrvatska i eSAD po vasem osobnom misljenju?
Do sada odnos između eSAD-a i eHrvatske je bio odličan i to zato jer su naši momci pokazali karakter i borili se za eSAD i gotovo uvijek se odazivali u velikom broju na ratišta u interesu eSAD-a, kad god nas je trebao eSAD naši heroji su odlazili u borbu i bespoštedno se borili da saveznik eSAD bude jači i bolji, ali nakon što je eMađarska uzela Vojvodinu moram priznati da sam razočaran slabom reakcijom eSAD-a, ipak su oni vrlo važan faktor u našem savezu, ali podbacili su i treba se to javno reći.


Ako postanete predsjednik, kako cete taj odnos poboljsati?
Kad bi postao predsjednik eHrvatske definitivno bi inzistirao na poboljšanju odnosa i boljoj suradnji po pitanju ratnih akcija, jer ne može naš odnos biti jednosmjerna ulica da mi njima pomažemo, a kad ih trebamo da ih nema nigdje. Odnos je dobar ako su sve strane zadovoljne i to bi bio moj cilj kad bi bio predsjednik.


Sto mislite o radu nase vlade i gosp. IVANA RADMANA?
Iznimno cijenim gospodina predsjednika Ivana Radmana koji mi je puno pomogao u početku AntonyCasha, ali u ovoj posljednjoj situaciji gdje su nas eMađari napali nije pokazao čvrstinu, nadam se da griješim, a o radu vlade nek odluče građani eHrvatske na izborima.


Sto mislite o projektu vlade da eHrvatska radi i prodaje najjeftinije Q5 bolnice eSvijetu?
Odlična ideja, ali nadam se da iz tih najjeftinijih bolnica možemo imat i dobar profit, što veće narudžbe uz dobar profit može pomoći našoj ekonomiji jako puno, bitno je forsirati izvozničku politiku, jer s jednim dobrim proizvodom koji bi kupovao gotovo cijeli svijet možemo puno profitirati, pozdravljam taj projekt vlade.


Sto mislite o nasem ZDRUGU?
Mislim sve najbolje o ZDRUG-u. Ipak su oni naši heroji po svijetu i u edomovini, puno puta su pokazali koliko su hrabri i spremni ući u najveće bitke za edomovinu i saveznike, ali također treba pohvaliti i ostale koji su branili edomovinu, kao i ''paravojne'' jedinice kao npr. HOS koji je na istom zadatku kao i ZDRUG i HV, svi imaju isti plemeniti cilj – da obrane eHrvatsku.


Bili ste u SAD-u. Sto Amerikanci misle o eHrvatskoj i eHrvatima?
Ovo me pitanje iskreno boli jer sam pričao sa mnogim Amerikancima, od predsjednika Amerike pa do čelnika stranaka, ipak je tu edržavu vodio i jedan eHrvat i oni osjećaju poštovanje prema našoj edomovini, ali zašto su zakazali u napadu eMađarske treba vidjeti, to je pitanje za Ateu i MVP, treba krenuti u pregovore sa njima i vidjeti zbog čega se dogodilo to što se dogodilo.


Imate li neki savjet za nove igrace?
Naravno, ne radite multije jer će vam se obiti o glavu i igrajte igru, pozovite prijatelje, ne odustajte i borite se za svoja prava i borite se za eHrvatsku.
Pozivam sve nove igrače da promoviraju igru i da pozovu što je moguće više ljudi da naša edržava bude što jača.Zahvaljujem se AntonyCashu na vremenu.
Zahvaljujem se vama dame i gospodo što ste potrošili svoje dragocjeno vrijeme na ovaj intervju.
Molio bih vas da ispunite malu anketicu na ovome linku kako bih znao što mislite o mojim novinama.
Hvala.
Do idućeg intervjua budite mi lijepi i zdravi. Wink
Pozdravlja vas vaš
Plese Tomislav
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.