Studeni 2009 - NEW AGE eHRVATSKE!! NOVI POČETAK eHRVATSKE!!

Go down

Studeni 2009 - NEW AGE eHRVATSKE!! NOVI POČETAK eHRVATSKE!! Empty Studeni 2009 - NEW AGE eHRVATSKE!! NOVI POČETAK eHRVATSKE!!

Postaj  Zerocool12 on 28/12/2009, 01:11

Ljudi, dok ovo pišem, eRepublik se reklamira na T-portalu, Jutarnjem listu, Slobodnoj Dalmaciji, (GIOVE)Zvoc je krenuo u slanje poruka na Face-book-u,, (a znamo kako to završi Smile ), očekuje se emisija na HRT2, u Ponedjeljak izlazi GAMEPLAY na 2!!! stranice o eRepubliku, a ako upalu i ostale koje planiramo, jasno je što nas očekuje...

Ne Baby-boom, nego ATOMSKI BABY BOOM! Ono što sam sve vrijeme govorio, da promocija mora ići MASOVNO, na sve strane, jer se tad dešava domino efekt, a taj je da portali i novine peuzimaju vijesti jedni od drugih, i da je efekt dolaska novih igrača puno veći i masovniji.. Daljna Promocija tada dolazi sama od sebe.

Glasajte na te članke da dođu u VRH !!!!!

Drago mi je da ste prepoznali važnost dovođenja novih igrača!!! Trgnuli smo se iz zimskog sna, prvo glasanjem za predsjednika koji je projekt PROMOCIJE stavio u prvi plan, zatim i svima koji su se uključili u to "natjecanje" ko će više i bolje!

E, sad nas čeka NAJVEĆI POSAO!!! Zadržimo te nove igrače!! Zadržimo buduće PREDSJEDNIKE, FIELD MARSHALE, buduće SABORNIKE, PODUZETNIKE I VOJNIKE!!!!

Kako? Pišite o slavnim danima eHrvatske, o povijesti, pišite o zajedništvu na chatu kad nam napadaju eDomovinu, pišite tutorijale, objasnite ljudima kako ovo nije dosadna igra kako će im se možda učiniti na početku igre, naprotiv, nudi puno zabave, a traži malo vremena. Ustvari traži onoliko koliko imaš vremena. Od 3 minute dnevno, do 10 sati dnevno, poput našeg predsjednika!!!
Objasnite im da igru igraju stotine ljudi preko 30 godina, od RL menađera, političara, radnika, domačica...... Svima nam je zajedničko ljubav prema ovoj virtualnoj domovini, gdje smo stekli poznanstva i prijateljstva, gdje slavimo i tugujemo zajedno, i najvažnije, objasnite im da je ovo kutak bijega od stvarnosti, od problema RL Smile)


Moja procjena je da čemo do kraja tjedna dobiti oko 5.000 igrača. NEMOJMO KAO FRANCUSKA TO UPROPASTITI!!!

---------------------------------------- ---------------------------------------- ---------------------------------------- -----------------


Svaku nedjelju akcija doniranja nas sve razveseli... nek nas i sutra razveseli! Pokažimo novima odmah koliko volimo našu eDomovinu!!

Tu pogotovo mislim na nas starije igrače, nisu se baš iskazali do sad.. A realno, najviše novca imaju. Nemojmo biti ka RL tajkuni, što više imaju, manje daju!

Nadam se da će moja donacija sutra od 100 golda potaknuti i "tajkune" na to..

MPP košta 100 golda ljudi!! Možda ćemo s tih 100 golda spasit neku slabu državu koja nema za MPP!! Što mislite zašto se PEACE raspada? Jer ne žele trošit na male države golde, ono što im je donosilo prednost, sad im je uteg oko vrata!

EDIT:

OD PREDSJEDNIKA STRANAKA sam dobio zamolbu da javno pozovem sve članove svih stranaka, da do daljnjeg prestanu prepucavanja, pljuvanja i napadanja. Znam da nije bilo mnogo toga, ali ipak lijepa gesta. Mislim da če se svi pridržavati ovoga, jer je svima to u interesu!

Nemojte nove igrače vrbovati u svoje stranke sa pljuvanjem druge!

Zerocool12

Broj postova : 73
Join date : 28.10.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.