Veljaca 2010. - What can be safely written

Go down

Veljaca 2010. - What can be safely written Empty Veljaca 2010. - What can be safely written

Postaj  nofx_ivan on 16/3/2010, 19:44

Dobra večer dragi čitatelji. Inspiriran jednom pjesmom mog najdražeg benda odlučio sam napisati malo podrobniju analizu budućnosti naše države u kojoj će glavni čimbenik sigurno biti naši susjedi koji svaki dan s gorčinom gledaju na naše nikad osvojene regije i strpljivo čekaju svoj trenutak za napad koji je bliže nego što mislimo.

Doba preokreta

Puno toga se promijenilo od početka WW4 i velikih bitaka koje su svakim danom mjenjale kartu e-svijeta. Sve je počelo napadom Mađara na eRumunjsku, pa onda velika invazija ePoljske na eNjemačku i naša okupacija eSlovenije...dani velikih pobijeda EDEN-a čija se ponovna realizacija čini sve neizglednijom zbog Phoenixa koji polako skuplja snagu za veliku odmazdu.

Veljaca 2010. - What can be safely written 300movie02

Nemoguće je drugačije objasniti zašto smo izgubili North of Brazil, bitku za London, cijelu eSloveniju i eBugarsku, vrlo vrijedni Liaoning i djelove eFrancuske i eNjemačke. Da nema ogromne ePoljske, možda ne bi mogli govoriti ni o ravnoteži sila koja je trenutno na snazi.
No ravnoteža je vrlo krhka i kratka pojava u eRepubliku, stoga možemo očekivati nove velike sukobe u e-svijetu na koje se mi moramo naročito pripremiti.

Srbi i Mađari

And the Very Lust to Conquer
What was once Free
Drives Him Onward across the Heavens and through the Spheres

Dva susjeda, dva neprijatelja i dvije sile. Osim srpske šetnje prema Lionkingu, od ovog dinamičnog dua nismo vidjeli puno akcije na koju smo inače navikli, pogotovo kod eMađarske, i polako se počinjem brinuti što (nam) spremaju naše drage komšije.

eSrbi su se uistinu ojačali i od osvajanja Liaoninga njihov razvoj je još jače krenuo uzlaznom putanjom, pa su na dobrom putu da s Mađarima zavladaju Pheonixom.
To nikako nije dobro jer ove dvije sile imaju jedan zajednički cilj - eHrvatsku, jednu od rijetkih zemalja koja nije izgubila ni jedan izvorni teritorij, i to doslovno pred nosom Mađara i Srba.
Dok je Mađarski predsjednik službeno obećao osvajanje NW Hrvatske, od Srba tu ljubaznost možemo sigurno očekivati jer su i sami rekli da neće biti mira dok nam se ne osvete za osvajanje Srbije prije skoro godinu dana.

Veljaca 2010. - What can be safely written Ofp2_sniper_ambush

Idući predsjednički izbori su 05.03., što znači da do tada postoji velika vjerojatnost udruženog napada Mađara i Srba na eHrvatsku, vjerojatno opet ujutro standardno predhođeno brojnim diverzijama po Europi.
Zato dragi sugrađani počnite se polako pripremati za veliku i tešku bitku koja nam slijedi najvjerojatnije početkom ožujka.

Phoenixova taktika - "lažni alarm"

U zadnje vrijeme primijetio sam da Phoenix vrlo uspješno koristi novu taktiku kojom uspjeva iscrpiti EDEN i tako lakše izvući pobjedu. Ovu taktiku sam nazvao lažni alarm jer je taj pojam najbolje opisuje. Poanta je da Phoenix pokrene neku bitnu bitku, pusti EDEN da se tamo ispuca i jako digne ili spusti zid, a zatim ponovo pokrenu bitku i tek tada oni udare svom snagom.

Kao primjer navesti ću bitku za Sjevernu Irsku :

1. Lažni alarm : Phoenix pokreće RW u Sjevernoj Irskoj i svi Irci i njihovi simpatizeri udaraju ko ludi dižući zid na vrlo sigurnih 400 000, dok Britanci gotovo uopće ne udaraju. To najbolje možete vidjeti po damage-u battle heroja.

2. Pravi udar : Opet kreće isti RW odmah poslije ovog i sada Britanci s Pheonixom stvarno udaraju.
eIrska opet uspijeva dići zid na oko 100 000, no nema dovoljno snage da zaustavi "svježi" Phoenix koji lako spušta zid do -160 000 i odnosi pobjedu.

Sličnom taktikom smo izgubili jako bitnu bitku za North Brazil. Teško je zapravo predvidjeti ovakav potez jer nedovoljnim dizanjem zida Phoenix može u prvom pokušaju napraviti pravi udar. Sve se na kraju svede na broj tenkova i količinu golda koji pobijeđuju bitke, ali ne i ratove.

Veljaca 2010. - What can be safely written Gold%20bars_coins
Toliko od mene, živjeli !

Within a Tomb Protected by Great Seals
He Lays in death
Under the Weigh of The Dark Waters of the Deep
Yet he Dreams Still
And In His Dreams Continues to Rule This World
For his Thoughts Master the wills of Lesser Creatureshttps://www.youtube.com/watch?v=S6XB9twmpUw

https://www.youtube.com/watch?v=ft-sgcx7nOo

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.