Ozujak 2010. - Obećanja

Go down

Ozujak 2010. - Obećanja Empty Ozujak 2010. - Obećanja

Postaj  nofx_ivan on 16/3/2010, 19:47

Evo me dragi čitatelji u novom izdanju Ju BiTo-a. Prvo bi htio određenim ljudima razjasnit neke stvari u vezi ovih novina. Dakle, ovo NISU novine HOS-a niti se u njima iznosi politika te paravojske. Ovo su samo MOJE novine gdje JA (a ne HOS) iznosim svoje stavove i mišljenja o temi o kojoj pišem.
Ako imate nekih primjedba, kritika ili samo pljujete bezveze, neka budu upućene meni, a ne HOS-u.
Zahvaljujem.

Sad bi se htio osvrnuti na ove predsjedničke izbore i što nam oni donose. Idemo rezimirati popis kandidata od onih s najmanje glasova pa prema pobjedniku izbora:

5. El Bobo - 231 glas (8.06%)

Kandidat HČSP-a (bivših Nacionalnih Demokrata) koji je i mene uključio u svoj tim i na tome mu opet ovim putem zahvaljujem. Mislim da je imao realne i pozitivne ciljeve, ali vrlo male šanse za pobjedu zbog kandidiranja putem ne toliko jake stranke i zbog relativno nepoznatih igrača u svom timu.

4. Marius Black - 232 glasa (8.09%)

Kandidat EZBH koji se očito kandidirao greškom a nije mogao povući tu svoju kandidaturu. Zato ej stavio potpuno nemoguće ciljeve i avatar DO NOT VOTE. To se ipak nije pokazalo dovoljno uvjerljivim da ne odvuče glasove i zato je "preoteo" 232 glasa opozicijskoj koaliciji koja bi bez njegove kandidature vjerojatno pobijedila izbore. Fail

3. Antun - 288 glasova (10.05%)

Kandidat SKH-e kojega je podupirao i SDP te Ujedinjena Hrvatska. Poprilično nerealni ciljevi s kojima je pokupio jako puno glasova s obzirom da zastupa totalitarne ideologije koje su u RL-u odgovorne za smrt desetine milijuna ljudi, no ipak nisu zabranjeni u ovoj igrici.
Nadam se da ovakva imena stranaka neće postati trend u eHrvatskoj.

2. retrodevil - 1032 glasa (36.01%)

Kandidat HLD-a koji je dobio potporu HSP-a i HUS-a, kao i još nekih manjih stranaka. Vrlo realni ciljevi za trenutnu geopolitičku situaciju koji ipak nije odnio pobjedu. On je bio glavni kandidat svih jakih oporbenih stranaka i mislim da bi uz potporu EZBH-u sigurno pobijedio.

1. Apachy - 1083 glasa (37.79%)

Kandidat HDS-a kojemu će ovo biti drugi mandat kao predsjednika eHrvatske. Obećao je rast GDP-a (koji trenutno pada) i kontrolu na regijama Heilongjiang i Liaoning.
Pobijedio je na izborima.

Dragi moji čitatelji, većinu svojih pretplatnika sam dobio prateći ratove i osvajanja u ovoj igri i mogu reći da sam u ovih 8 mjeseci koliko igram eRepublik skužio neke stvari u ovoj igri i mogu vam reći samo ovo: NEMA TEORETSKE ŠANSE DA MI U NAREDNIH MJESEC ILI DVA OSVOJIMO OVE DVIJE REGIJE.

To je toliko teško i neizvedivo da bi se Sun Tzu, Napoleon i Aleksandar Veliki primili za glavu da moraju izvesti ovako nešto u 30 dana. Trebali bi preći preko Slovenije (koja je znatno ojačala) s MPP-ovima, pa preko Austrije s MPP-ovima i onda regiju po regiju preko Poljske, SAD-a, Filipina, Japana i onda možda dođemo do ovih Phoenixovih utvrda.

Količine golda koje bi nam trebale za ovaj pothvat bi morao izražavati u potencijama jer mi ne stane toliko znamenaka u ovaj članak. RW-ovi i napadi na matični teritorij bi postali dnevna pojava i dovoljno bi bilo da nekoliko njih uspije da nam taj plan ponovo propadne.

Kako bi Apachy rekao, ja apelujem na kongres da glasa NE za nove objave ratova koji će nas dodatno osiromašiti i postupno uništiti ovu državu. Srbi i Mađari samo čekaju da se opet zanesemo da mogu svim silama raspalit po NW-u i Slavoniji.

Pošto su obećanja postala uspješni trend, ja ovim putem obećajem da ću donirati sve golde s mog orga direktno na Apachyev račun ako on uspije u osvajanju jedne od ovih regija do kraja svog mandata (koliko god on trajao). Također ću staviti na svoj avatar sliku na kojoj piše DEBIL i izbrisati novine.

Znam da nije puno golda, ali to je sve što imam i nadam se da ću skupiti još malo s ovim us.anim plaćama.

Danas je 6.3. (dan 837) i moje obećanje vrijedi do kraja isteka njegovog/ih mandata.
cofi41

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.