Ožujak 2010. - Grom iz vedra neba - (pomognimo eFinskoj)

Go down

Ožujak 2010. - Grom iz vedra neba - (pomognimo eFinskoj) Empty Ožujak 2010. - Grom iz vedra neba - (pomognimo eFinskoj)

Postaj  tajnoime on 13/4/2010, 21:32

VOTE za eFinsku: Finci će iskoristiti okupaciju eRusije da naprave baby boom. Molim vas glasajte ove članke da pomognemo njihovim bebama :


http://www.erepublik.com/en/article/-valtion-taisteluk-sky-p-iv-857-evakuointi-muuttakaa-volga-vyatkaan1-1272787/1/20

http://www.erepublik.com/en/article/-ohje-aloitin-vasta-pelin-ja-nyt-suomi-onkin-jo-vallattu-mit-teen--1272991/1/20

________________________________________ ________________________________________

Kada je prije par dana obranjeno Prekmurje činilo se da su sve naše nade za ulazak u Europu propale i da je sve krenulo nizbrdo za EDEN i eHrvatsku. Slovenci su krenuli na Rhone Alps i činilo se da će ta vrijedna high wood pasti pod najezdom 6 Phoenixovih MPP-ova na "samu" ePoljsku.

No onda iznenađenje - Rhone Alps je obranjen, a usput smo uspjeli vratiti eJužnoafričku Republiku na kartu u iznenadnom i veličanstvenom napadu Hrvatske vojske ponovo osvajajuči vrijedni Northern-Cape.


Očigledno frustrirane Pheonixove snage su pozvale u pomoć jednu od najjačih članica - eMađarsku koja je preko eAustrije i eItalije dospjela na talijanski front što će se pokazati kao velika greška za Phoenix.

ePoljska je osvojila Piedmont usprkos slovenskim MPP-ovima i time stvorila "tampon zonu" za regiju Rhone Alps i omogučila jednu jako bitnu stvar za nas - blokiranje eMađarske (koje se usput pretvorilo u uspješan napad) i omogučilo veliki protunapad eHrvatske na 3 fronta:

klik za veću sliku (GREŠKA - nećemo ići na Poljske originalne regije)

1. Napad na eMađarsku
2. Napad na eAustriju
3. Napad na eSloveniju

Da stvar bude bolja, naši dragi Kinezi nisu zakazali i pravovremeno blokirali eSrbiju dodatno umanjujući nade za usporavanje eHrvatske.
Pogledom na kartu i ostale borbe divnim čudom ne mogu naći rupu ili pogrešku u ovom planu, pa se nameće samo jedan zaključak - eHrvatska ide u Europu !


Ni sam ne mogu vjerovati koliko je ovo dobro ispalo dok pišem ovaj članak - sreća, dobar tajming i u par sati smo uspjeli ono što pokušavamo već više od mjesec dana.
Naravno najviše trebamo zahvaliti svojim velikim prijateljima Poljacima i nevjerojatno požrtvovnim saveznicima Fincima koji su žrtvovali vlastitu državu za dobrobit EDEN-a. Prekrasan primjer altruističnosti i timske igre za cijeli esvijet.


Gotovo je smješno kako nitko od mojih 200+ prijatelja ne govori ništa o ovome u shoutovima, a u novinama muk i cenzura kao da se ništa ne događa.
Neka, samo tiho da bude iznenađenje, posebno komšijama koji uvijek imaju nešto pametno da kažu, pa me baš zanima što će to sad biti Very Happy

HAIL CROATIA
HAIL EDEN

FAIL phoeniksovi taktičari - bez vas ovo ne bi bilo moguče !

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.