travanj 2010- Poljska (ne) ide dalje?

Go down

travanj 2010- Poljska (ne) ide dalje? Empty travanj 2010- Poljska (ne) ide dalje?

Postaj  faeran on 21/4/2010, 23:43

Kada su Poljaci jučer osvojili Kanarske otoke svima je bilo jasno da najjača država u e-svijetu kreće na Južno Ameriku.

Cilj je očito high oil regija - Southeast of Mexico.

RAT ePoljska - eMeksiko

obrazek

Ovaj novi rat je rezultat težnje jedne velesile da osvoji gospodarski važne regije koje joj nedostaju. Nepotrebno je naglašavati da je ePoljska x puta jača od Meksika koji je zapravo Phoenixova satelitska država i kao takva ne igra neku veliku ulogu, no posjeduje 2 high oil regije koje bi dosta dobro došle Poljacima.

obrazek

Meksiko se u iščekivanju invazije opskrbljuje Phoenixovim MPP-ovima (turski, ruski, francuski, brazilski, UK, argentinski i mađarski) koji bi trebali obraniti ovu zemlju od invazije. Sa svim ovim MPP-ovima omjer snaga je približno izjednačen, no sve zavisi koliko će određena strana biti ustrajna u svome cilju, a u tom pogledu prednost dajem ePoljskoj. eMeksiko nije država za koju će Phoenix izdvojiti zadnji atom snage i golda kako bi osujetio planove Poljacima i u tom slučaju Poljaci će ih sigurno osvojiti, samo je pitanje koliko regija.

EDIT: Brazil je iskoristio povoljan trenutak i blokirao Poljake. Pitanje je kako će ova invazija sada krenuti... Ja bi na njihovom mjestu s Peru-om blokirao Brazil jer očito nema druge

Izuzev high oil bogatstva, ePoljska bi u Meksiku mogla stvoriti strateško uporište za daljnje napredovanje prema J. Americi, točnije Peru-u koji je već dulje vrijeme pod indirektnom vlašću Poljaka i njihovih kolaboracionista (Kinezi, HOS) koji će vjerojatno drage volje prepustiti bogatu regiju Great Andes Poljskoj matici.
U tom slučaju Poljska bi se dočepala high irona čime bi dodatno ojačala i postala još veća sila nego što je sad.

obrazek
ova slika jednostavno ne može dosaditi...

ePoljska je definitivno glavna osovina EDEN-a i na svaki način joj trebamo osigurati dodatne resurse i teritorije. Ne sumnjam da će nam ti isti Poljaci sve to dvostruko vratiti jer su se već nekoliko puta pokazali kao jedni od hrvatskih najboljih saveznika.

obrazek

https://www.youtube.com/watch?v=QMQSCiCLUKU&feature=related

Ovu pjesmu posvećujem mom baniranom zapovijedniku Zelji

faeran

Broj postova : 82
Join date : 31.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.