Ožujak 2010. - Kako dalje ?

Go down

Ožujak 2010. - Kako dalje ? Empty Ožujak 2010. - Kako dalje ?

Postaj  tajnoime on 13/4/2010, 21:33

EDIT: Ništa od puta preko eČeške i eBelgije jer su nam upravo presjekli glavni most do eBelgije. Put dalje je gotovo nemoguć jer je još niz RW-ova uspio u eNjemačkoj tako da ništa od toga nažalost...

P.S. Srbi kada osvojite Slavoniju možete se javljati i mudrovati, do tada ljubite ruke Pakistancima.
---------------------------------------- ----------------------------------------

Potaknut raznim špekulacijama o našim budućim planovima oko ulaska u Europu osjećam se dužnim da napišem par riječ o tome kad sam vas već "zagrijao" za cijelu priču.

No imajte na umu da je ovo samo moje viđenje stvari, a ne stajalište vlade ili vojnog vrha. U ovom konkretnom slučaju, njihova šutnja u vezi svega je opravdana jer se vojni planovi ne smiju iznositi u novine.


Za provedbu ovog plana imamo ograničeno vrijeme jer moramo držati inicijativu što pojednostavljeno znači da eHrvatska mora napadati susjedne neprijateljske zemlje kako one ne bi napadale nju i obrnuto. Problem će nastati kada više ne budemo mogli blokirati eMađarsku osim napadom na originalne regije (što je samoubojstvo), pa će oni blokirati nas što znači da ako smo pod napadom ne možemo ići dalje.

(više o inicijativi u mom članku)

Ako se nešto radikalno ne promijeni (a vjerojatno neće) krenuti će napad na naše neoriginalne regije u eAustriji čime ostajemo u pat poziciji gdje oni ne mogu osvojiti ništa naše, a mi ne možemo dalje.
Tada nam jedino preostaju mogućnosti da prepustimo njima neku regiju pa je opet napadnemo (u nadi na njihov predsjednik nije online) ili da eRumunjska napadne (blokira) eMađarsku što je vrlo riskantno i skupo. Uz sve to mi i dalje moramo napadati eSloveniju i očekivati da eNjemačka neće napadati nas (što bi već mogli).


Ako na neki način uspijemo zadržati inicijativu, imamo 2 načina da dođemo do eSAD-a koji će nam omogučiti da dođemo do našeg krajnjeg cilja: Heiliongjianga (HU) i Liaoninga (SRB)
Pogledajmo te puteve na karti Europe:


1. put preko eAustrije i eŠvicarske do španjolske Galicije. Imajte na umu da su u eŠvicarskoj na vlasti proPhoenixove snage nekih shaolina koji će nam zakomplicirati život tamo. Onda nam ePoljska krči put od Piedmonta do Galicije gdje izbjegavamo Akvitaniju da ne moramo rušiti bolnicu i trošiti puno para na skupi napad. Od Galicije imamo slobodan put prema eSAD-u.

(PRESJEČEN !)
2. put ide preko eČeške i eBelgije do američke regije Pays de Loire. Ovdje je odmah problem s eČeškom koja trenutno je pod proEDEN-ovom vlašću, no bivši predsjednik je za.ebao stvar i potpisao MPP-ove s eMađarskom i eRusijom koji ističu za malo manje od mjesec dana.
Dalje moramo preći preko eBelgije gdje je EDEN također na vlasti pa će nas valjda pustiti i opet dolazimo do eSAD-a.

Oba plana su realno izvediva i sigurno je najveći problem ovdje držati inicijativu i gušiti RW-ove po putu. Srbima je trebalo više od mjesec dana za čak i jednostavniji plan da dođu do Lionkinga, a nama će onda trebati vjerojatno još više. No rizik se definitivno isplati.

Prijedlog za Ministarstvo Obrane

Mislim da bi bilo dobro kada bi uz naslov Zapovjedi dodali i ime regije u kojoj se treba boriti npr:

Zapovijedi na dan 858, Subota(18:57) - Tyrol

Ne bi vjerovali kolikom se broju ljudi neda ni otvoriti taj članak nego samo lupaju u prvoj bitki koju vide. Ovako bi im možda ime regije zapelo za oko što može značiti par tisuća damage-a više. Ovaj sistem se već upotrebljava u drugim zemljama, pa bi mogli probati jer ništa ne košta i ne traži nikakav posebni trud.

EDIT: Prijedlog je prihvačen. Hvala na pažnji Very Happy

Živjeli !

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.