Travanj 2010. - Victoria aut Mors

Go down

Travanj 2010. - Victoria aut Mors Empty Travanj 2010. - Victoria aut Mors

Postaj  tajnoime on 24/4/2010, 22:14

Dan 884 se činio kao najobičniji dosadni dan u eRepubliku. Malo tko je mogao znati da će u naredna 2 dana jedan od najvećih sukoba u eRepubliku ikada.


Velike bojišnice:


RAT eRusija - ePoljska

- Nakon obrane Mazurie pala je Pomeranija, a trenutno se vodi bitka za Branderburg i Berlin, izvorno njemačku regiju bogatu žitom koju Poljaci moraju obraniti ili je nepovratno izgubiti.

Bitka za Rhone Alps

- eSlovenija opet napada poljsku tvrđavu sa svojih 8 MPP-ova i zid oscilira iizmeđu secure i undergrounde zone, čineći bitku vrlo neizvjesnom. Ovo je poljska jedina high wood regija prepuna stanovništvom i kompanijama te bi njen gubitak za ePoljsku bio katastrofalan.

RAT eKina - eSrbija

- jučerašnjim oslobođenjem Jilina Kina je dobila strateški vrlo vrijednu regiju iz koje sada napada srpsku high iron regiju Liaoning i tampon zonu zvanu Inner Mongolia.

Kina sama nije dovoljno jaka da osvoji Liaoning, no u ovom općem kaosu EDEN-ovi tenkovi mogu iznenaditi Srbe i uništiti im vojno gospodarstvo u minuti.

Bitka za Heilongjiang

- scre eMađarske je pod napadom ! U njihovim službenim zapovjedima stoji da rađe brane ovu regiju nego izvorni teritorij. Zid je dosta visoko, no u ovoj situaciji sve je moguće.

RAT eMađarska - eHrvatska

- došao je i taj dan - napali smo Mađare. Ovaj nevjerojatno hrabar i lud potez nosi sa sobom veliki rizik i u slučaju protunapada Phoenixa eHrvatska će vrlo vjerojatno nestati s karte. Jedini način da to spriječimo je da izbrišemo Mađarsku s karte, što je vrlo teško.


Jednostavnija solucija bi bila da osvojimo Hellokitty i time uništimo mađarsko gospodarstvo što je isto jako teško izvedivo. Čini mi se da su nam dani odbrojani, ali ćemo otići u stilu !

Sve ostale bitke su više-manje diverzije i nisu od tolike važnosti. Ovo je totalni rat i svi smo krenuli "all in" u ovoj igri. Možda smo si s napadom na Mađare potpisali smrtnu presudu ali bar smo pokazali zube i muda bahatim Mađarima i cijelom e-svijetu u ovom općem kaosu.


Iskreno ne znam tko će izvući deblji kraj u ovom ukobu, ali vjerojatno će svaki savez nešto dobiti i nešto izgubiti. Ako postoji idealan trenutak za baby boom to je sada. Ovo su sigurno najzanimljivi dani u eRepubliku i s iščekivanjem očekujemo daljnji rasplet situacije.

P.S. Ovo je samo igra i ako nas osvoje i ako Srbi ....zapravo kada Srbi počnu trollat kako su nas razbili i uništili da osvete Dane gnjeva, ponesite se gospodski i dostojanstveno recite: Ko vas j*be Smile


https://www.youtube.com/watch?v=bv_306kaVJY

https://www.youtube.com/watch?v=ODaQi-DKCvo

Stoji Hrvat do Hrvata mi smo braća svi !

tajnoime
Admin

Broj postova : 345
Join date : 07.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.