Veljaca 2009. - Država i dalje dijeli besplatne giftove

Go down

Veljaca 2009. - Država i dalje dijeli besplatne giftove Empty Veljaca 2009. - Država i dalje dijeli besplatne giftove

Postaj  InChY on 13/5/2009, 16:24

Koliko god ironično bilo u igri radit u Zavodu za zdravstvo i u RL pokupit gripu - događa se i to. Zbog toga neki projekti i aktivnosti Zavoda pomalo kasne, ali sada se vraćamo u kolotečinu.


~~ Kritičan wellness ~~

Kritičan wellness je termin koji sama eRepublik igra ne poznaje, mi smo ga izmislili za svoje potrebe. Odlukom MInistarstva Socijalne Skrbi eRH, kritičnim wellnessom smatra se svaki wellness niži od 50,00.


~~ Registar kritičnog wellnessa - rezultati do sada ~~

Zaključno sa 29.01.09. Zavodu se javilo 17 građana čiji je wellness po gore navedenoj definiciji kritičan. Tim građanima do danas podijeljeno je ukupno 289 giftova, što odgovara poboljšanju od 289 poena wellnessa. 14 građana podignuto je na wellness preko 50, a ostala 3 zbog ograničenja od 10 giftova na dan isti wellness dostići će u narednih nekoliko dana.


~~ Registar kritičnog wellnessa - akcija se nastavlja - tko prvi, njegovo! ~~

Ovim putem pozivam sve građane wellnessa manjeg od 50 da se prijave u Registar kritičnog wellnessa. Uvjeti za prijavu su slijedeći:

1. građanin mora živjeti i raditi na teritoriju eRH;
2. wellness mora biti manji od 50,00;
3. građanin wellness u budućnosti mora održavati sam.

Akcija traje do isteka zaliha, po principu: tko se prije prijavi u Registar, prije će dobiti giftove. Zavod za zdravstvo RH ne nabavlja giftove na tržištu, već ih proizvodi za vlastite potrebe u tvrtki Državni Pokloni Q1.

U Registar se ne mora upisati osobno, stoga: poslodavci, prijavljujte svoje uposlene niskog wellnessa!.

Registar kritičnog wellnessa i POWER.HR su programi Ministarstva Socijalne Skrbi koji se nadopunjuju, i sada je pri upisu u Registar moguće izjasniti se želite li sudjelovati u programu POWER.HR. Kada ispunite uvjete za putovanje i rat, mi ćemo vas automatski prebaciti iz jednog programa u drugi, tako da vi ne morate brinuti o papirologiji. POWER.HR će se realizirati kad se ponovno omogući ratovanje u eRepubliku i situacija s tim se procijeni dovoljno stabilnom za jednu ovako masivnu operaciju.

NAPOMENA: prednost u korištenju usluga Zavoda za zdravstvo RH imaju oni koji ih do sad nisu koristili! Drugim riječima, pratimo tko je sve od nas dobivao giftove, prednost imaju oni koji još nisu dobili ništa.

U Registar kritičnog wellnessa možete se prijaviti isključivo popunjavanjem ovog formulara: LINK.


~~ Par stvari o wellnessu općenito ~~

Kad u Zavodu dijelimo giftove, pratimo koji smo wellness kod građana uspjeli postići. Ne dešava se rijetko da sutra uvidimo da je nekom kome smo jučer donirali 10 giftova u međuvremenu wellness pao za 3-4 poena. To doista nema smisla, neznanje i nepoznavanje igre nisu opravdanje da se ne nauči: u budućnosti će ovakvi ekstremni slučajevi nemara biti izbacivani iz Registra, kako bi pomoć bila pružena odgovornijim.

Bez obzira na sve, preporučam svima da se informiraju što je to wellness, za što je bitan visok wellness, kako, kad i za koliko se povećava, odnosno smanjuje. Sve relevantne informacije na jednom mjestu možete pronaći na Wiki stranicama eRepublika: LINK.

Ono što nigdje nije spomenuto, a vrlo je bitno: poslodavci jako cijene radnike s visokim wellnessom, a što vas poslodavac više cijeni, veća vam je plaća...


~~ Državni Pokloni Q1 ~~

Državni Pokloni Q1 i dalje provode program stimuliranja svojih uposlenih giftovima. Ponovit ću to i ovdje: svakog dana u kome je radio, svaki uposleni DPQ1 dobit će do 10 Q1 giftova, sve do wellnessa 60. Giftovi se ne dijele automatski, prvo netko mora pregledat tko je sve radio danas, pregledat wellnesse i sastavit popis tko sve dobiva giftove, i koliko. Ovaj posao se obavlja najčešće navečer, stoga nemojte tražiti giftove odmah čim radite.

Državni pokloni Q1 još uvijek traži radnike niskog wellnessa. Svi zainteresirani, provjerite s vremena na vrijeme ima li slobodnih mjesta: Državni Pokloni Q1.


~~ Još nešto za kraj ~~

Iskoristit ću priliku da odgovorim na par čestih pitanja: Zavod za zdravstvo RH nije dobrotvorna udruga, već državna institucija. Sve naše izdatke, novčane ili u proizvodima i sirovinama, moramo pravdati Vladi. Stoga nemojte slati PM-ove sadržaja "Možete li mi poslati koji gift", "Možete li mi molim vas podići wellness" i slično. Odgovor je jednostavan: ne možemo! Giftove smijemo dijeliti isključivo kroz programe Ministarstva Socijalne Skrbi, ili uposlenicima Državnih Poklona Q1. Ostali - žao nam je...

Donacije nam nisu neophodne - financiramo se iz budžeta, ali ih ni ne odbijamo...


CopyPaste071
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.