Ozujak 2009. - HLD-ov kandidat u Slavoniji- letodred

Go down

Ozujak 2009. - HLD-ov kandidat u Slavoniji- letodred Empty Ozujak 2009. - HLD-ov kandidat u Slavoniji- letodred

Postaj  InChY on 3/6/2009, 22:26

Dobar dan! Dragi čitatelji, dobrodošli u „Moj glas“!!! Ovo je moj prvi članak u kojem ću vam predstaviti svoju kandidaturu za kongres eHrvatske. Nadam se da će te uživati čitajući i da će te, ako se slučajno zateknete u Slavoniji na dan kongresnih izbora, sa zadovoljstvom glasati za mene!

KANDIDATURA ZA KONGRES- HLD-ov kandidat u Slavoniji- letodred


Ja, letodred, ponosni član Hrvatskih Liberalnih Demokrata, u ovom članku predstavljam svoju kandidaturu za kongres eHrvatske. U igri sam od 10.12.2008., dakle došao sam u ovu igru dan nakon što je eHrvatska došla u ovu igru. Nemam kompaniju i ne vjerujem da ću je iamti jer me gomila novca u ovoj igri i ne zanima previše. Član sam Hrvatske Vojske, u 3. Gardijskoj Brigadi-Kune. Ako budem izabran, privremeno napuštam HV i žao mi je zbog toga, no čast da budem izabran u kongres voljom eHrvatskog naroda je velika. Biti ću uzoran kongresnik i obećavam, svaki prijedlog će prvo ići na forum i poštivat će se odluka ostalih članova kongresa na forumu. Glasati ću pravedno za svaki zakon koji bude predloženi komentirati prijedloge na forumu. Kao znak svoje zahvalnosti u slučaju mojeg ulaska u kongres eHrvatske, donirat ću svojih 5 golda kojih budem dobio u Hrvatsku Narodnu Banku jer mi, kao što sam prije naveo, novac u eRepubliku nije važan i ima ljudi kojima je to potrebnije. Neću napustiti kongres eHrvatske ni u koje slučaju jer satram da je biti u kongresu neke države čast, a ne dužnost. To je uglanom sve o mojoj kandidaturi.


Građani eHrvatske, nadam se da će svatko od vas, bez obzira na stranku, 25. ožujka 2009. dobro odlučiti o svojem glasu. Čitajte kandidature i glasujte za bolju eHrvatsku!

Kandidatura na forumu: http://hrvatska-erepublik.forumotion.com/kongresni-izbori-f63/hld-ov-kandidat-u-slavoniji-letodred-t1606.htm#25660

I ako vam ne smeta, vaš VOTE.
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.