Lipanj 2009. - 12. Intervju - Vladimir Andreev tj. Momicanin

Go down

Lipanj 2009. - 12. Intervju - Vladimir Andreev tj. Momicanin Empty Lipanj 2009. - 12. Intervju - Vladimir Andreev tj. Momicanin

Postaj  InChY on 23/6/2009, 09:46

Poštovanje dragi moji čitatelji i drage moje čitateljice.
Pred vama je novi intervju.
Ovoga puta možete pročitati intervju s Vladimirom Andreevom.
Poznatim još i kao Momicanin.
Slijedi intervju


Ovako, ja bi najprije pozdravio sve koji će ovo čitati. I hvala tebi, Tomislave, što si baš mene izabrao za ovaj intervju…

Recite nam nesto o sebi u RL.
U RL sam običan, trenutno, maloljetnik. „Volim sve što vole mladi“ Very Happy. Živim u jednom malom, ali prekrasnom, Hrvatskom mjestu pod imenom Momići (blizu grada Metkovića). Često sam na eRepu. Najvažnije trenutno u mom životu je da radim Web stranicu za svoje mjesto, za našu udrugu K.U.U. „Škrapa“ Momići! Mislim da nemam više ništa važnije :-)


Kako ste saznali za eRepublik?
Eeeee, da sam bar saznao iz Jutarnjeg lista, danas bi bio visoko, visoko… Hehe… Šala, saznao sam sa jednog portala. U to me je vrijeme pukla igra War of warcraft, jer ono… Mijenja RL. Na tom je portalu bio krivi link i odmah sam se registrirao na stranicu eDomovine (zato sam danas na hrvatskom forumu poznat pod imenom „Imenko Prezimenko“) i onda tražio i tražio pravu igru… Trebalo mi je petnaestak dana da je nađem Very Happy. Kad sam je pronašao, počele je moja virtualna avantura.


Opisite nam svoj pocetak kao Momicanin.
Uh, sad ću ponoviti ono: ni jedan početak nije bio lagan pa tako ni moj! Ja sam čitao nekakve tutorijale na eDomovini, ali nisam ništa skužio. Počeo sam s „dvoklikom.“ Imao sam sreće što je tada 1. igrač Hrvatske (po ep – u) bio JuniorSoprano. Ovim mu se putem želim zahvaliti. On mi je odgovorio na sva N00B–ovska pitanja. Kao npr. kako ću ja početi rat…
Nakon tjedan dana skužio sam igru i počeo čitati novine… U početku se može i svrstavati moja kandidatura za Kongres. Sve sam napravio, napisao nešto o tome na hrvatskom forumu, objavio to u novinama, prijavio se na HLD–ovu forumu, ali se nisam prijavio ingame. Nisam jednostavno znao kako… Tako je moja jedina kandidatura završila, neslavno.


Zasto ste dobili ban?Opisite nam tu situaciju.
Skupio sam dobar broj golda i odlučio sam pokrenuti firmu. Najprije sam napravio org. N00B organization i kupio najjeftiniju dijamant firmu u Rusiji. Najprije sam tražio ljude u Hrvatskoj da tu rade, nisam nikoga našao. Onda sam se obratio svojim prijateljima iz razreda, iako su imali manu skill. Jedan od njih LIJALO imao je skill 4, land, on je odustao od igre, nije bio neki učenik, a trebao je proći razred. Pitao sam ga pass. Igrom slučaja, ili ne i ona dvojica nisu bili baš najbolji s vremenom pa su me zamolili da im pričuvam citizene, da ih sittam. Jednog se dana više nisam mogao prijaviti :-(


Zasto ste izabrali HLD?Opisite to kada ste se odlucili za HLD.
Hahahahahahhahahah… To mi je bilo jako teško! Dostigao sam lvl 7 i par dana razmišljao koju stranku. Tada je HUS bio onaj s najviše članova, ali HDS–u mi se ime sviđa, a opet AndyCro piše odlično članke (tada sam jedino njegove novine čitao do kraja). Onda sam pogledao u kojoj se stranci nalazi JuniorSoprano. Vidi, čovjek je u HLD - u! Pa, idem probati, ionako mogu poslije promijeniti… Tako sam završio u HLD – u. Kad sam upoznao sve one divne ljude u stranci nisam se nigdje micao!Sto mislite o TO-u nase najvece stranke?
Po meni, tu je kriva loša organizacija! Srbi su se dobro postavili i nismo im mogli dati gol. Odnosno, mi smo se loše postavili i oni su nam dali gol. To je jedan veliki gubitak. Meni je jako žao što smo izgubili 2 stranke, a ne 1! Moram dati kritiku onom tko je vodio izbore. Mogli smo spasiti HSR, po meni, kad je HDS već došao (odnosno HDS – ov kandidat) na -50 trebalo je promijeniti planove… Ali, bilo pa prošlo, sada se moramo BOLJE organizirati za ove kongresne izbore :-)Sto mislite o potencijalnom TO-u kongresa 25.6.?
Oho, to je dan državnosti (i meni je rođendan;))! Doživili bi veliku sramotu ako nam to naprave. Na naš dan državnosti, u RL – u. Bilo bi dobro da se u projekt spašavanja države priključe svi Hrvati! Samo… Ja bi u taj projekt dodao da svaka stranka mora imati bar jednog predstavnika u Kongresu.


Komentirajte dosadasnji rad vlade i naseg predsjednika IVANA RADMANA.
IVAN RADMAN!? On je dobar tip, vidi se da radi, čak znam da je i moj Dalmatinac Very Happy Ne, ozbiljno, čovjek je, ako srbi probaju TO predsjedničkih, glavni kandidat za predsjednika! No i on je čovjek, a nijedan čovjek nije savršen i ne može više. Ja se nadam da će on još više raditi i da će se još više potruditi oko dobrobita eHrvatske! Sretno, IVANE RADMANE!


Gdje vi vidite eHrvatsku za 6 mjeseci?
Hm, vidim je među prvih 5 država eRepublika po experience pointsima. Nadam se da će tako i biti, te da ću ja biti predsjednik (šala). Vjerujem u ovaj naraštaj novih igrača koji će jednog dana doći do određene točke da mogu voditi državu do te pozicije! Imamo mnogo potencijalnih „mladaca“ u državi, uz pomoć starijih igrača MOGU izgraditi jednu pravu velesilu! Moje je mišljenje da ako nemaš praksu a imaš teoriju, onda nemaš ništa. E, tu se stvara problem! Predsjednik države je jedna važna pozicija koju MORAJU obnašati sposobni ljudi. Kako će ti mladi, ako pobjede na predsjedničkim, voditi državu!? Jedan od načina je da se kandidiraju za predsjednika u nekoj manjoj državi, slabijoj u eRepu. Postanu predsjednici i skupljaju bitno iskustvo za tu poziciju…


Imate li neki savjet za nove igrace?
O ovoj temi mogu govoriti koliko želim. Jedan od razloga je da volontiram u HLD – ovu projektu „Mladeži.“ Tu par volontera daje savjete mladim igračima. No, neću sad o tome, preporučio bi svakome tko je tek počeo igrati da se prijavi na Ured dobrodošlice. To će im jako pomoći oko daljnjeg napredovanja. Važno je da se držite jednog pravca, i da oda prate onaj cilj koji su si zadali! Ujedno želim dobrodošlicu svim mladim igračima i želim im reći da je ovo jedna jako zanimljiva igra. Ako ne znate što treba raditi prvih par dana, javite se nekom starijem igraču ili se prijavite u jedan od projekata pripremljenih samo za njih. (Mentori, Mladež HLD – a…)


Zahvaljujem se Momicaninu na vremenu.
Dragi čitatelji i drage čitateljice zahvaljujem se na vašem vremenu kojeg ste potrošili na ovaj moj članak.
Može vote. ;-)
Naravno ako vam se sviđa može i subscribe.
I ne zaboravite, možda ste baš vi sljedeći.
Uživajte do idućeg intervjua.
Vaš
Plese Tomislav
InChY
InChY

Broj postova : 469
Join date : 11.05.2009

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.