eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lipanj 2010. - Srpska invazija na eHrvatske accountove

Go down

Lipanj 2010. - Srpska invazija na eHrvatske accountove Empty Lipanj 2010. - Srpska invazija na eHrvatske accountove

Postaj  AlenDuia 12/12/2010, 15:13

INFO specijal, Day 962


Dragi eSugrađani,

naši eSusjedi ne miruju niti u ovim trenucima obustave bitaka radi integriranja novog vojnog modula u v2. Ovaj puta njihova je ofenziva usmjerena na hrvatske accounte. Vlasnik orga Dr.House123 s njega šalje poruke svim jačim eHrvatima da mu poklone ili prodaju account, te da mu preporuče i druge eHrvate koji bi mogli prodati account.

Vlasnik orga predstavlja se kao Hrvat, ali ako malo bolje pogledate org vidjet ćete da preko njega (ne)posluje q1 tenk firma u Šumadiji (Srbija). Također iz njegovih je poruka (u kojima koristi riječi poput tačno, banovao, nalog, razumeo i sl.) jasno vidljivo da se radi o igraču iz eSrbije. Njegov jedini cilj je eHrvatsku dodatno oslabiti oduzimajući joj jake accounte, koje će potpom zasigurno transferirati u eSrbiju i tako ju dodatno ojačati.

Postoji i velika mogućnost da su goldi koje se nudi za naše accounte ilegalnog podrijetla, tj. da su stečeni na nezakonit način uslijed čega možete zaraditi i permanent ban.

U ovim trenucima eHrvatska treba svakog aktivnog igrača, te vas stoga sve pozivam da ne odustajete od eRepa, nego da nastavite igrati i pomognete u vraćanju naših originalnih regija. A i u slučaju da odustajete od igre nipošto svoj account nemojte prodavati ili poklanjati gore spomenutom igraču ili njemu sličnima.

EDIT: Svi koji ste dobili takvu poruku s ovog orga napišite ticket adminima, te uz ticket priložite screen shot poruke.


Asklepije,
ministar informiranja


MI - budimo povezani jer zajedno možemo sve!

AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.