eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpanj 2010. - Predizbori za Predsjednika eHrvatske - Glasovanje!

Go down

Srpanj 2010. - Predizbori za Predsjednika eHrvatske - Glasovanje! Empty Srpanj 2010. - Predizbori za Predsjednika eHrvatske - Glasovanje!

Postaj  AlenDuia 12/12/2010, 15:28

INFO specijal, Day 983.

Dragi eSugrađani,

Napokon je na red došla i posljednja faza ovih predizbora, tj. samo glasovanje, za koje se prijavilo ukupno 513 igrača, kojima je poslan verifikacijski kod putem kojega će se identificirati na glasačkom formularu.eGlasački formular i eGlasačka kutija

Glasački formular bit će, po izdavanju ovoga članka, poslan putem PM-a svima koji su se pravovremeno prijavili za glasovanje.

Konačna vezija glasačkog formulara sastoji se od 4 komponente:

1. eRepublik nick
2. Link na eRepublik profil
3. Verifikacijski kod
4. Odabir kandidata za kojega glasujete

U eGlasačku kutiju imate uvid cijelo vrijeme, od početka do kraja izbora. Kao što možete vidjeti stupci B i C, koji sadrže nick i link na profil igrača, skriveni su od pogleda da bi se glasačima osiguralo temeljno pravo na tajnost pri glasovanju. Jedino će članovi Izbornog povjerenstva imati potpuni uvid u glasačku kutiju budući da je to nužno kako bi mogli provjeriti ispravnost svakog pojedinog glasa, što podrazumjeva da glas potječe od Hrvata i da se glasač pravilno verificirao putem koda koji je dobio od Ministarstva informiranja.Pobjednik predizbora

Kada izbori završe u nedjelju 01.08.2010 u 18.00h po našem vremenu Izborna komisija će zatvoriti pristup glasačkoj kutiji i prionuti provjeri i prebrojavanju glasova. Nakon što utvrdi broj glasova koje je dobio svaki pojedini kandidat Izborno povjerenstvo pobjednikom će proglasiti onoga kandidata koji je skupio najveći broj vaših glasova.

U slučaju da dva ili više kandidata imaju jednak broj glasova pobjednik će biti onaj kandidat koji ima više exp bodova.Izborna komisija

Od sada, pa do proglašenja rezultata svu brigu oko ovih predizbora preuzima Izborno povjerenstvo.

Članovi Izbornog povjerenstva su: Frojla, Maras Mate, BeDva, Marko Grozni, zdlemmy, Jet Cocaine, kljukica, topnik1886, nikola08, Markisim Dart i SLADJAN SLATKI.

Na današnjem sastanku Izbornog povjerenstva za Predsjednicu povjerenstva jednoglasno je izabrana Frojla. Stoga joj je odmah prenešen owner na sheetu "eGlasačka kutija", te je od tada Frojla, i to ispred Izbornog povjerenstva, jedina osoba s edit ovlastima na tom sheetu.Još jednom naglašavam da nakon izdavanja ovog članka i slanja glasačkog formulara svima koji su se prijavili za glasovanje potpunu brigu za izbore, provjeru i prebrojavanje glasova, te objavu rezultata na sebe preuzima Izborno povjerenstvo.

Sretno svim kandidatima! Neka pobijedi najbolji!

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~


Asklepije
Ministar informiranja


AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.