eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rujan 2010. - INFO minute: Međunarodni media mogul projekt

Go down

Rujan 2010. - INFO minute: Međunarodni media mogul projekt Empty Rujan 2010. - INFO minute: Međunarodni media mogul projekt

Postaj  AlenDuia 12/12/2010, 21:05

INFO minute, Day 1041

Pozdrav drago pučanstvo

Od danas kreće veliki međunarodni media mogul projekt. Sudjeluju 3 Eden zemlje: Hrvatska, Poljska i Španjolska. Svaka zemlja u projekt daje 30 novina koje skuplja izdavanjem članka u vlastitoj zemlji.

Pravila su sljedeća. Svaki građanin koji želi sudjelovati u projektu, mora uplatiti 5 golda vlastitoj nacionalnoj banci prije početka projekta, dakle, Hrvatski sudionici uplaćuju golde u HNB. Golde zarađene od MM medalje sudionici zadržavaju za sebe. Kada svaka zemlja skupi 30 novinara, kreće se u zajednički projekt. Svaka zemlja će preko službenih novina objavljivati po 60 STRANIH NOVINA za subanje. Razlog tome: veliki broj novinara već posjeduje subove od građana njegove zemlje,a također iste može lakše skupiti i u budućnosti.

Dakle, Hrvatska objavljuje poljske i španjolske sudionike projekta, Poljaci objavljuju naše i španjolske sudionike, a Španjolci naše i poljske novine.

Prvi korak je skupiti 30 novina, i zato molimo sve zainteresirane sudionike da napišu linkove svojih novina u komentarima. Prvih 30 koji se prijave objaviti ćemo u sljedećem članku nakon kojeg kreće doniranje 5 golda u HNB. Ostale koji se prijave stavljamo na čekanje, i u slučaju da netko od 30 odabranih ne uplati golde, ubacujemo prvog sljedećeg sa liste za čekanje.

Nakon uplate golda u HNB, kreće završni korak ove akcije. Objava članka s linkovima novina u sve 3 zemlje preko službenih novina pojedinih zemalja.

Ovom akcijom će u svaku pojedinu narodnu banku biti uplaćeno 150 golda u startu. S obzirom da se radi o zemljama sa ukupno preko 30 tisuća građana, s razlogom se nadamo velikom uspjehu ove akcije i velikom broju građana sa zarađenom barem jednom MM medaljom.

Ministar informiranja: AlenDuia
Voditelj MM projekta: mlatonjaEDIT: Pojavio se problem sa sudionicima prijašnjih MM projekata koje su organizirali drugi organizatori. Preko stotinu je takvih koji nisu dobili medalju u prijašnjim projektima,a mi imamo mjesta samo za 30. Također, Ministarstvo Informiranja nije organiziralo te projekte i nije odgovorno za njih. Molimo vas da linkove novina ostavljaju samo oni koji su spremni donirati 5 golda u HNB kad bude vrijeme za to. Uvid u sudionike bivših projekata koji nisu dobili medalju imamo i spremni smo ubaciti neke od njih samo ako na ovaj način ne skupimo 30 novina. Da imamo neograničen broj prijava ubacili bismo vas sve,ali nemamo i zato vas molimo za razumijevanje.

AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.