Ožujak 2010. - DVOBROJ: Senzacionalno otkriće veze apachy-a i srba + Idemo dalje

Go down

Ožujak 2010. - DVOBROJ: Senzacionalno otkriće veze apachy-a i srba + Idemo dalje Empty Ožujak 2010. - DVOBROJ: Senzacionalno otkriće veze apachy-a i srba + Idemo dalje

Postaj  nofx_ivan on 11/3/2010, 01:55

Dragi građani i građanke, andycro je opet aktivan i danas vam donosim DVA članka u jednom:

Senzacionalno otkriće veze apachy-a i srba

Bez brige, NISAM OTKRIO DA JE APACHY SRBIN, već nešto puno ozbiljnije. Naime, za sve one koji ne znaju, objavio sam u prošla dva dana dva članka koja se direktno odnose na apachy-a i otkrio sam nešto zabrinjavajuće - NEMA SRPSKIH TROLOVA NA KOMENTARIMA!!!

To bi inače samo po sebi bio IZVANREDAN ZNAK, ali nažalost, mene zabrinjava. Jer uz to što nema trolova, naš predsjednik apachy u ta dva dana niti komentar nije stavio, niti članak objavio.

ZAKLJUČAK: Srbi su oteli Predsjednika!!!

Iako su Predsjednika mučili vađenjem zubiju, srećom uspio je pobjeći - više u obraćanju našeg predsjednika


Idemo dalje

Ovaj naziv članka je samo radi jedne osobe (neka zasad ostane identitet tajan, jer ne bih ga htio ugroziti bez njegove dozvole) koja mi stalno šalje PMove podrške, pa sam odlučio posvetiti ovaj drugi članak ljudima poput njega, ali i svim građanima koji žele promjene.

Naime, nisam zadovoljan situacijom u državi jer se prečesto zloupotrebljava izraz "demokratski način". Demokracije u eHrvatskoj, kao i cijelom eSvijetu je jako malo.

KAKO TO MISLIM?

Jednostavno je. Postoje tri načina na koji se može bez problema utjecati na "demokratski način" igre.

Prvi je "zakonit" jer podrazumijeva dovođenje paravojski za određenu svotu novca koji zatim glasaju za kandidata. Zakonit način je jer se ovo NE KOSI s pravilima eRepublika. HLD se nekoristi ovom metodom jer smatramo da se novac potrošen na paravojsku za glasovanje može utrošiti na deseterostruko bolje načine: Poboljšanje ekonomskog stanja, tenkanjem naših najboljih vojnika u obrani eHR isl.

Drugi je protuzakoniti i nažalost u eHrvatskoj se koristi. A to je da mali broj korisnika napravi multije koji se koriste samo za glasovanje. Ovo je protuzakonita metoda i kad tad se korisnik bana radi toga (znači dugoročno NIJE isplativa). U drugim državama eSvijeta se koristi za dizanje zida i spriječvanje TOa, ali u eHrvatskoj se koristi za osobnu korist stranaka i pojedinaca. Žalosno, ali istinito. HLD se ne koristi ovom metodom jer kao što rekoh, DUGOROČNO nije isplativo.

Treća metoda, ona koju HLD uz nekoliko oporbenih stranaka koristi, je koalicijski dogovor stranaka. Dosta se piše da članovi stranaka glasaju ko muhe bez glave. Za razliku od RLa koji se STALNO gura u igru, eRepublik je po ovom pitanju dosta "pojednostavio" stvari. Kako? Kao prvo, svaki član stranke bira predsjednika stranke. Pojedinac odabire osobu koju smatra najboljom da vodi stranku u smjeru za koji pojedinac misli da je opravdan. Znači, pojedinac daje svoje povjerenje osobi koja bi trebala raditi za dobrobit tog pojedinca, ali i cijele stranke u globalu. Zato kada dođe vrijeme koalicijskih dogovora, i to ne samo za predsjedničke, već i za kongresne izbore, smatra se da predsjednik stranke donosi najbolju odluka za stranku, ali i za tog pojedinca. Pa, ako svi unutar stranke vjeruju da su izabrali sposobnog predsjednika stranke, zašto bi onda odjednom smatrali da predsjednik iste donosi krivu odluku za kongresne i predsjedničke izbore? RAZLOGA NEMA! Jer ako predsjednik stranke pogriješi, uvijek ga se na idućim izborima može zamijeniti.

Zašto sve ovo?

Zato jer idemo dalje. Što je bilo je, moramo se usredotočiti na iduće izbore. Ovo je zadnji članak u kojem "provociram" apachy-a u nadi da će biti više aktivniji prema građanima, a sad ću ga pustiti na miru. Iako sam nezadovoljan što je odradio loš prvi mandat i što bih volio da je objavio koje izvještaje HNBa jer ljudi koji prate HNB su ustanovili "nestanak" novca, pustiti ću ga da radi što želi. Samo se nadam da ću i za mjesec dana biti u eHrvatskoj, a ne Srbiji, Mađarskoj ili Sloveniji.

PUNO SREĆE APACHY I DA BUDEŠ OKRUŽEN PAMETNIM SAVJETNICIMA I MINISTRIMA!

Vaš
AndyCro

p.s. SVIMA KOJI SU U ZADNJIH NEKOLIKO DANA SLALI PMove PODRŠKE, OD SRCA VAM HVALA!!!

nofx_ivan

Broj postova : 72
Join date : 08.03.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.