eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studeni 2009. - Starac - za novog predsjednika HDS-a

Go down

Studeni 2009. - Starac - za novog predsjednika HDS-a Empty Studeni 2009. - Starac - za novog predsjednika HDS-a

Postaj  Dalibor 15/12/2009, 14:14

Poštovani stranački kolege i kolegice,

Ovim putem se i službeno kandidiram za predsjednika Hrvatske Demokratske Stranke slijedeći mandat. Aktivno članstvo na forumu je već potvrdilo moju kandidaturu i prepoznalo u meni vođu kakav treba HDS-u u ovo vrijeme.

Bio sam u kontaktu sa većinom eHrvata, iako mnogi to ni ne znaju, kao voditelj Ureda Dobrodošlice XXXXX mjeseci. Odnedavno sam član ZDRUG-a. Oduvijek sam član HDS-a.

To bi ukratko bila moja biografija, a ono što želim napraviti u HDS-u slijedeći mandat je poraditi na informiranju članstva koje nije na forumu o našem radu, te animiranju članova. Svi planovi i projekti će, iz strateških razloga, biti izneseni na forumu HDS-a.

ePolitika i sudjelovanje u radu stranaka su važni dijelovi života u eHrvatskoj da bi se prepustili "profesionalnim političarima". Zato su novi članovi uvijek dobrodošli u HDS, iako mi nismo ti koji vrbuju svakog novog igrača da bi očuvali brojnost članstva. Želimo biti prepoznati po našem radu i svim istaknutim pojedincima iz eHrvatskog javnog života koji su članovi i simpatizeri naše stranke, HDS-a. Želimo biti prepoznati po našem radu za eHrvatsku, a ako se želite aktivno uključiti u rad Hrvatske Demokratske Stranke, svratite na stranački forum na čašicu razgovora: LINK NA FORUM HDSa. (Registracija obavezna, pristup u kratkom roku)

Jeste li novi u eRepubliku? Imate li primjedbe i ideje kako bi se eHrvatska trebala voditi? Zanima vas kako e-država funkcionira i objašnjenja za postupke naših političara kroz povijest eHrvatske? Onda je politika i članstvo u HDS-u nešto za vas. Politika može biti zanimljiv posao koji inspirira jer nas vode ideali za dobro svih nas za dobro naše eDomovine.

Ako imate ikakvih pitanja u svezi HDS-a i našeg rada, slobodno pitajte, ostavite comment na naše članke, PMajte našeg predsjednika ili bilo kojeg aktivnog člana HDS-a i jednostavno dođite na #hds chat (poveznica na chat)..


Za sada toliko od nas,


Sa poštovanjem,

Starac

za Tajništvo Hrvatske Demokratske Stranke
Dalibor
Dalibor

Broj postova : 461
Join date : 03.08.2009
Lokacija : Zagreb, Hrvatska

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.