eHrvatska Narodna Citaonica
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studeni 2010. - [Prez eRH] OPCA MOBILIZACIJA I IZVJESTAJI

Go down

Studeni 2010. - [Prez eRH] OPCA MOBILIZACIJA I IZVJESTAJI  Empty Studeni 2010. - [Prez eRH] OPCA MOBILIZACIJA I IZVJESTAJI

Postaj  AlenDuia on 12/12/2010, 21:44

Idemo po redu

OVIM PUTEM PROGLAŠAVAM OPĆU MOBILIZACIJU!


SVI NA ORUŽJE I PRAVAC VOJVODINA! DOŠLO JE VRIJEME DA UZEMEMO NAZAD NAŠU ŽITNICU KOJA JE PREDUGO PROVELA U OKUPATORSKIM RUKAMA!
BORITE SE PAMETNO I NE ŠTEDITE SE!
OVO JE ONO ŠTO STE ČEKALI TOLIKO DUGO!
Ne brinite. Ne radi se od predsjedničkom ludilu za zadnji dan mandata. Ovo smo skupa s cijelim EDENom dugo planirali i čekali i danas smo napokon krenuli. Toliko puta sam bio ponosan na vas u mandatu. Neka tako bude i za kraj

Sada je vrijeme za službeni dio. Za početak evo izvještaj HNBa:
"View image" za veći prikaz

*MPP s SADom poništen u bitci SAD-Indija zbog krive informacije u Insideru.
**Napadi koji nisu nikada pokrenuti ali gold je uredno nestao s državnog računa. Dugo sam se preko ticketa prepucavo s adminima da bi na kraju dobili nazad samo 33 golda od jednog napada na Brugenland i 100 golda od poništenog MPP sa SADom. Učinio sam sve što sam mogao ali očito ih nije briga.
Izvještaj Ratnog Fonda sam stavio na forum da ne bih imao kilometarski članak. Uz izvještaj imate i kratku analizu troškova HVa.
NAPOMENA: postoji mogućnost da tokom noći i jutra bude još donacija s HNBa za oslobađanje Vojvodine. Uz to stanje na MM nije bajno nikako. Očito se kupuju kune naveliko s obzirom na ovaj neočekivani gold danas. OVIM PUTEM VAS POZIVAM DA SE SUZDRŽITE OD MIJENJANJA GOLDA I DA KUPUJETE PROIZVODE PREKO MEFESTA ZA GOLD: http://tinyurl.com/mefest-prijavnica. I jeftnijije vam je i tako nećemo tečaj upropastiti . Ako dođe dodatnih troškova prilikom primopredaje vlasti novi Predsjednik će dobiti izvještaj.

Kratki sažetak mandata:

POZITIVNO: brisanje Slovenije, vraćen dug od obveznica, MVP proradio kako treba, presudan doprinos HVa u bitkama protiv Srbije u Aziji, redovno isplaćivan vanjski dug, stabilan tečaj
NEGATIVNO: pljačka HV-a, totalni nerad Min. Obrazovanja i Min. Informiranja, konstantne blokade donacija od strane nekih kongresnika.
Sve u svemu sam zadovoljan. Savršeno nije bio, ali mislim da sam dobro odradio posao. Koliko god mi je bilo naporno toliko mi je bio i gušt. Nažalost nepredviđene RL obveze su već u zadnja 2 tjedna smanjile pošteno vrijeme koje mogu provesti na eRep-u. To je i jedini razlog zašto se nisam odlučio provati još jedan mandata. Stvarno sam želio, već sam i Vladu okupio novu, ali mi je postalo jasno da ne bih nikako kvalitetno to moga odraditi.
Novom Predsjedniku želim puno sreće (nadam se da će to biti Djani) i unaprijed se ispričavam što mu predajem MI i MO u ovakvom stanju. U potpunosti sam kriv za to. Kada sam shvatio da ministri nemaju vremena ispunjavati svoje zadaće, ja sam se našao u RL obvezama i nisam stizao tražiti zamjene.

ZAHVALE:

Premijeru Djaniju: iako sam mislio da će ministre proganjat na kraju je najviše mene Uvijek je bio tu s idejama , savjetima i pitanjima. Bio je iznad svega dostojan čuvar ključeva HNB-a. Ni lipe ne fali

Ministrici Atei: od neki dan mojoj esestri (ne pitajte kako i zašto ). Napokon je dovela MVP u red i cijeli mandat je bila glavni izvor informacija iz cijelog eSvijeta.

MoDu Beksonu i cijeloj ekipi iz Min. Obrane: iako su često i totalno neutemeljeno meta napada od strane trolera raznih moram vam potvrditi riječi koje je izrekao bivši MoD u jednom intervjuu: to je ekipa koja sve detaljno bilježi u spredove, koja živi za HV , stalno traži načine za poboljšati ga i koja provodi besane noći kada treba.

Ministru dSoKri i ekipi iz Mefesta: dSoKre me na početku mandata usmjerio u pravom smjeru što se ekonomije tiče i eto: HRK je ostao stabilan. Napisao je nekoliko izuzetnih članaka koji su sigurno pomogi našim podzetnicima. Ovo je ekipa koja je neumorno u pozadini radila u Mefestu za vašu i državnu dobrobit.

HDS-u: Ma štogod vi mislili o HDS-u to je moja stranka i uvijek će biti. Hvala im na podršći i na razumijevanju kada sam im rekao da ne mogu na još jedan mandat.

Vojnicma HV-a: Iako rade za malu plaću i često zavidno gledaju kako paravojske tenkaju ostaju uvijek na raspolaganju eHrvatskoj. Bio sam i sam član brigade i vidio zajedništvo koje vlada tamo.

Paravojskama: Svim paravojskama koje su na kanalu za koordinaciju jedno i od srca VELIKO HVALA. Oduševila me požrtvovnost koju sam tamo vidio. Nema pitanja, grintanja – ničega. Samo im dajte metu i oni će to obaviti. Samo tako nastavite.

I za kraj svega da olakšam malo dušu:

Opet se aktualizirao sukob Kongres-Vlada i to kao po običaju oko HVa. Dragi moji kongresnici: prvo sredite vašu instituciju koja je ovaj mandat kao nikada do sada dovodila cijelu u eHrvatsku u neprilke pa onda pljucajte druge institucije. Što god vi mislili niste bogomdani. Koliko vidim trenutno u očima javnosti imate manje legitimiteta od institucije Predsjednika. Podatke o HV-u koje ste tražili nećete od mene dobiti jer su vaši zahtjevi nerazmni. Nijedna država ne daje uvid u te podatke. Ovo je već drugi Predsjednik koji je (s razlogom) odbio vaš zahtjev i nadam se da vam ni jedan neće popustiti.
HV nije udruga lopova ma što god vi mislili o tome. Da troši dosta državnog novca – troši, ali s razlogom. Ako ste pratili (onaj dio vas koji nisu botovi) bitke u Aziji protiv Srbije i večeras prvu rundu u Vojvodini vidjeli ste što HV radi kada im se da novca.

Toliko od mene.
SVI U VOJVODINU!!!

Vaš,
srdant

AlenDuia

Broj postova : 64
Join date : 12.12.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.