Sijecanj 2010. - Kako dalje?? PROBAJTE S NAMA!!!!!

Go down

Sijecanj 2010. - Kako dalje?? PROBAJTE S NAMA!!!!! Empty Sijecanj 2010. - Kako dalje?? PROBAJTE S NAMA!!!!!

Postaj  moretousic on 20/1/2010, 02:35

Kako dalje?? PROBAJTE S NAMA!!!!!

obrazek


Dragi članovi i članice Hrvatske ujedinjene stranke

Kao što znate, još jedni izbori za predsjednika/cu stranke su iza nas. Ovim putem se zahvaljujem svim članovima i članicama koji su mi dali podršku i svojim glasom omogućili da postanem predsjednica Hrvatske ujedinjene stranke. Ujedno zahvaljujem svim članovima koji su me potaknuli, te kasnije i podržali moju kandidaturu za predsjednicu stranke.

Željela bih ovim putem čestitati novoizabranim predsjednicima svih stranaka i izraziti nadu u što bolju i kvalitetniju suradnju u cilju boljitka eHrvatske.

Novi sastav vodstva HUS-a izgleda ovako:

Predsjednica, vrhovni vođa, kraljica, alfa i omega: Josx
Savjetnici ili pametni muški u stranci: CroCarlito, 123dudo i KarloMavericK
Potpredsjednik ( moramo imati nekoga ): PeeKaBooh
Logistika i financije: 123dudo ( mister brojki i izračuna )
Promocija/članstvo: Black Oblivion , Josx ( dvojac zadužen za pršut, sir i alkohol )
HUS glasnogovornik ili potrčko koji viče u naše ime: Maras MatePozivam sve članove i članice da se uključe u rad stranke. Registrirajte se na forumu stranke i pridružite nam se na stranačkom chatu, bez obzira kojem spolu pripadate.

Ukoliko netko od vas ima kritiku ili prijedlog vezan uz rad stranke, postoji forum, napišite što mislite ili želite i svaki prijedlog ili kritika će biti razmotreni pa čak mozda i usvojeni.

S obzirom na nadolazeće kongresne izbore (25.01) obavještavam članove i članice da su na forumu otvorene kandidature za Kongres.

Svi koji žele predstavljati svoju stranku (HUS) i na taj način raditi za boljitak eHrvatske moraju napisati svoje kandidature na službenom forumu, aktivno djelovati na chatu i u organizaciji izbora.

Naravno Uprava HUS-a zadržava pravo odluke koga podržati i pravovremeno će izdati članak u svezi toga. Prednost imaju članovi i članice koji su aktivno sudjelovali u radu stranke.

Molim potencijalne kandidate i kandidatkinje da se ne kandidiraju bez znanja Uprave. Svi koji su se kandidirali, a nisu potvrdjeni kao službeni kandidati od strane Uprave, biti će zamoljeni da povuku svoju kandidaturu, te će tim činom umanjiti svoju mogućnost izlaska na ove izbore kao kandidati HUS-a.

Koristim ovu priliku ujedno, kako bih zamolila članove stranke da donacijama pomognu stranku . Samo donacijama možemo održati trenutne projekte ( trening kompanija ) i započeti nove.

Naravno u naše Amazonsko pleme primamo nove članove. Nisam sigurna s čime da vas namamim da dođete baš tu jer ipak neki vam nude mlijeko i kekse, neki vojno iskustvo, a mi?
Mi vam nudimo nezaboravno druženje svaku večer u prostranim prostorijama stranke, te doček na kakav niste navikli.

Dodjite k nama, na ulazu vas čeka simpatični trojac koji čine: nasmijana kaleta, šarmantna Zaratinka i moja malenkost – uvijek vesela Josx.obrazek
( raspored slika je bio slučajnim odabirom, pa si vi mislite )

Lijep pozdrav,

Josx
Predsjednica Hrvatske ujedinjene stranke

moretousic

Broj postova : 185
Join date : 07.01.2010

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.